Én af de sommerens nye tilføjelser til Arsenals offensiv er den franske angriber Olivier Giroud. Han er trådt til fra de franske mestre Montpellier, for hvem han blev topscorer i Ligue 1. Han er fast mand i Pumas speedstøvler og nu har han skrevet under på en ny kontrakt med det tyske mærke.

Arsenals nye angriber Olivier Giroud har siden 2009 spillet i Puma-støvler og efter en formidabel sæson i franske Montpellier i 2011/2012 og et efterfølgende skifte til Premier League, er den farlige angriber blevet belønnet med en ny kontrakt hos Puma. Han udgør sammen med Falcao, Eto'o, Agüero og Gomez et imponerende portefølje af hurtige, intelligente angribere.

De spiller alle i den nye Puma evoSPEED 1, der blot vejer 185 gram. Dermed er den bag markedets letteste, men kombineret med Pumas velkendte sans for komfort, fit og performance er den en intet mindre end formidabel stølve.

Den nye Puma evoSPEED 1 bryster sig af en milimetertynd mikrofiberoverdel med et knivskarpt touch, hvor stabiliteten leveres af et Everfit Cage. En anatomisk korrekt ydersål sikrer at du får et komfortabelt og stabilt fit, så du får selvtilliden til at opnå din topfart endnu hurtige.

Giroud selv var ovenud glad for den nye kontrakt og har stor ros til overs for de nye støvler: “Jeg har spillet i Puma-støvler siden 2009 og de har altid givet mig den fornødne selvtillid til at spille mit spil. At skrive under på en ny, lang kontrakt med Puma er endnu et godt og positivt skridt fremad i min karriere. Jeg var meget begejstret for at arbejde Puma da jeg var i Frankrig, så jeg ser enormt meget frem til dette næste kapitel.”

Vi har naturligvis de nye Puma evoSPEED 1 på lager i en række flotte farvevarianter og du kan selvfølgelig bestille dit par her, med minimum 20% besparelse.

Vi kommer til at se Olivier Giroud i Puma fremover sammen med en række stjerneangribere. Puma har for alvor gjort et stort indtog på markedet de seneste år og den nye evoSPEED 1 manifesterer blot hvor langt mærket er kommet. Hvad siger du til den nye Puma evoSPEED 1? Og Olivier Giroud for den sags skyld? Lad os høre hvad du synes i boksen herunder.