Weekenden bød på masser af spænding i fodboldverdenen - ikke mindst lukkede transfervinduet i fredags, men der var også masser af tætte, intense kampe rundt omkring i Europa. Vores støvlespottere har været på arbejde og med øjnene på stilke fundet frem til weekendens mest interessante spots.

Ibrahim Afellay (Schalke 04) - Puma evoSpeed Hvid/Blå/Rød Den hurtige hollænder skiftede på sidstedagen af transfervinduet sin tilværelse i spanske FC Barcelona ud med et låneophold hos de kongeblå fra Schalke 04. Her skal midtbanespilleren forsøge at sætte skub i karrieren igen, efter det var lidt småt med spilletid for de spanske vicemestre. Afellay har fået sine evoSpeed fra Puma med til Gelsenkirchen, endda med sit eget personlige broderi.

Mikel Arteta (Arsenal) - Puma evoSpeed Orange/Sort/Grøn En anden spiller, der rocker Pumas speedstøvle, er Mikel Arteta fra Arsenal. Gunners-spilleren var med til at besejre Liverpool med 2-0 på Anfield, og interessant nok var den dygtige spanier skifter over i den nye farve af evoSpeed i læder. Lækker ser den ud, og de grønne snørebånd giver et frækt touch.

Danny Batth (Wolverhampton Wanderers) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Wolves-spilleren Danny Batth har haft gang i narvsværten og blackoutet sine Hvid/Grønne T90 Laser IV Clash-støvler - som afsløres af den grønne lining på toppen af støvlen samt naturligvis selve sålen. Batth har valgt at spille med det mixede SG-knopsystem, som begår sig fint på de våde engelske baner.

Alex Bellinghausen (Düsseldorf) - Puma King SL Sort/Hvid/Grøn I Düsseldorfs kamp mod Borussia Mönchengladbach var Alex Bellinghausen at finde i en ny farve af Puma King SL, som ser rigtig godt ud med sin elegante, sorte base og hvide Puma-stribe. Bellinghausen har tidligere spillet i Adidas, og var også en tur over PowerCat, inden hans valg landede på King SL.

Mario Bermejo (Celta Vigo) - Mizuno Wave Ignitus II Blå/Navy/Hvid Den 33-årige Celta Vigo-spiller Mario Bermejo var ikke et vanvittigt støvlespot i den forstand, at han ikke har skiftet sine støvler ud med noget uventet. Næh, Bermejo spillede i weekendens kamp med sine trofaste Wave Ignitus fra Mizuno, som vi dog ser så sjældent at det var et spot værd.

Moussa Dembele (Tottenham Hotspur) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Et af Tottenhams mange nyindkøb denne sommer er Moussa Dembele, som skifter den vestlige del af London ud med den nordlige. Her skal han spille for Tottenham, og han kom allerede godt i gang for sin nye klub med et mål fra sine CTR360 Maestri III SG. Vi havde forventet at se noget frækt ID på Dembeles støvler, men måske han bare foretrækker dem au natural?.

Edin Dzeko (Manchester City) - Adidas Predator LZ DB Hvid/Pink Den bosniske angriber har længe spillet i Predator LZ fra Adidas, men i weekendens sejr over QPR var Dzeko i en højest uventet farve, nemlig David Beckhams signaturfarve i Hvid/Pink. Det er indtil videre meget få spillere, der har haft Beckhams farve på, og i Premier League har Dzeko kun fået følgeskab af Jermaine Pennant fra Stoke (og han spiller alligevel i hvad der passer ham, så den overraskede os ikke så meget som denne her…).

Miguel Flano (Osasuna) - Uhlsport Kikkschuh Instikt Sort/Hvid Endnu et spot af en støvle, man ikke ser så tit - nemlig Kikkschuh fra tyske Uhlsport. Mærket, der er mest kendt for sine målmandshandsker, havde for nogle år siden en hel serie med Kikkschuh-støvler. Her var Instinkt en af modellerne, og den har Flano åbenbart været så glad for, at han har holdt fast i den siden.

Jose Manuel “Chico” Flores (Swansea) - Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort
Den excentriske Swansea-forsvarer havde en træls weekend, hvor han blev vist ud for et høøøøjt løftet ben mod Louis Saha. Ikke den bedst tænkelige debut for Flores' Nike Tiempo Legend IV, som han er skiftet til fra sine gamle Mizuno Wave Ghost.

Tony Hibbert (Everton) - Nike T90 Laser IV Blå/Sort/Sølv Efter at have spillet i Adidas AdiPower Predator hele sidste sæson er den arbejdsvillige Everton-højreback skiftet til Nikes kraftfulde T90 Laser IV, som han har matchet enddog rigtig godt med Evertons blå dragt. Mon ikke Nike er ganske tilfredse med at overtage både trøjesponsoratet og et par af Evertons spillere?

Chris Hackett (Northampton) - NikeID Mercurial Vapor VIII Hvid/Sort/Rød
Nok er Chris Hackett måske ikke et navn, der ringer klokker hos så mange, men i Unisport-kredse er han kendt for at være rigtig glad for personificerede støvler. Det er han stadig, og har med sine NikeID Mercurial Vapor VIII i Hvid/Sort/Rød ramt en rigtig cool farvekombination. Denne støvle har han flashet i starten af sæsonen, og også i midtugens kamp mod Wolves.

Javi Martinez (FC Bayern München) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Bayerns indkøb på midtbanen denne sommer er en spiller, som rigtig mange klubber han kigget på - det er den spanske, defensive midtbane Javi Martinez, som var med til at føre Atletic Club helt til finalen i Europa League sidste sæson. Nu spiller han for Champions League-vicemestrene i sine Predator LZ, og mon ikke han håber at få byttet sølv ud med guld i denne sæson?

Nikicha Jelavic (Everton) - Puma evoSpeed Orange/Sort/Grøn OK, ok, det er måske ikke det bedste billede i verden - men Nikicha Jelavic fra Everton er skiftet ud af sine gamle, betroede Legend IV og over i en evoSpeed fra Puma. Det er et interessant skifte, da han sikkert har kunne få Nike-støvler via Evertons klubaftale. Har Puma haft snøren ude efter den målfarlige herre?

Michael Krohn-Dehli (Celta Vigo) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Den nu tidligere Brøndby-spiller fik sin spanske debut, da han var med i Celta Vigos 2-0 sejr over Osasuna. Krohn-Dehli skiftede i slutningen af sidste sæson sine Adidas Adizero ud med et par Vapor VIII, og dem har han trofast holdt fast i.

Anders Lindegaard (Manchester United) - Sells Competition Wrap Den danske United-keeper fik en overraskende sæsondebut i Premier League, og gav hermed også sine nye Sells Competition Wrap noget spilletid. Det blev dog desværre ikke til rent bur for Lindegaard, der dog heldigvis kunne se Robin van Persie nette tre gange i den anden ende og sikre United en sen sejr.

James McClean (Sunderland) - Nike GS Et af vores yndlingsspots denne weekend; James McClean har tidligere spillet i NikeID-støvler, men kunne som så mange andre ikke modstå fristelsen, da GS kom på markedet i en limiteret udgave. McClean har været oppe med tegnedrengen, men har så til gengæld også fået sig en støvle, som han pt. er den eneste i Premier League med.

Ivan Perisic (Borussia Dortmund) - Puma PowerCat 1.12 Hvid/Blå/Rød I forbindelse med Pumas overtagelse af Dortmund har tyskerne angiveligt også charmet sig lidt ind hos mesterholdets spillere. Om ikke andet har man landet Ivan Perisic, der har skiftet sine Vapors ud med en Puma PowerCat 1.12. At dømme efter billedet er det dog snart tid til at skifte dem ud for Perisic, da snuden har det ret hårdt.

Winston Reid (West Ham United) - Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Gul Vi har længe set Winston Reid spille i en blackoutet Superfly I og Vapor VIII Mango, men nu hvor der er kommet en - næsten - sort Vapor VIII på markedet lader det til at Reid har skiftet støvler uden selv at blackoute dem. Vi gætter på, at Reid ikke har en aftale med Nike, da Ronaldo efter sigende er den eneste Nike-spiller der får støvlerne.

Nuri ?ahin (Liverpool) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Liverpools nye nummer 4 var med, da The Reds tabte til Arsenal efter en mindre god præstation. Lejesvenden fra Real Madrid var med, men gjorde ikke det store væsen af sig - men vi havde alligevel et par øjne på hans støvler, hvor han havde valgt Clash-udgaven af T90 Laser IV med et par SG-knopper. Og nå ja, så er kitmanagerens løsning på at få lavet ?'et i hans navn ganske skægt.

Steven Gerrard (Liverpool) - Adidas Predator LZ Sort/Platin/Neon Nuri ?ahins nye kollega, Steven Gerrard, var igen at finde i sine nye Predators i Sort/Platin/Neon. Gerrard har altid været glad for sorte Predators, og den nye farve er et rigtigt godt bud på sådan en. Mon vi snart får mere at se til farvevarianten, der er den officielle CL-farve?

Med masser af støvler at vælge mellem, hvad er så din favorit blandt weekendens spots? Hvad synes du om Lindegaards præstation mod Southampton, og er du misundelig på James McCleans GS-støvler? Del meget gerne din mening med os herunder.