Mød Nike Fast Audacious Football Pack

29.01.2018

Skrevet af Frederik

Den får fans op på tæerne og forsvarerne i knæ. Nike Fast AF Pack introducerer de hurtigste Hypervenom, Magista og Tiempo støvler til de mest dristige fodboldspillere. Tjek de hurtigste Nike-støvler ud lige her.

Der er gået lidt tid, og vi har ventet og ventet, men nu er Nike endelig tilbage med nogle nye støvler til alle os Swoosh-elskere. Nikes Fire & Ice Pack var en stor succes og den tjente alle godt, men nu er det tid til, at vi og alle de Nike-sponserede professionelle fodboldspillere suiter op i en spritny colourway. Den er kaldt Nike Fast Audacious Football Pack, eller bare 'Fast AF'. Og den kommer til at se lynhurtig ud på banen!

Den nylancerede Nike Fast AF Pack får fuld on-pitch-support af den vanvittige trup Nike-atleter gennem forårssæsonen i verdens største fodboldturneringer. I denne pack giver Nike os de hurtigste Hypervenom, Magista og Tiempo-støvler, vi endnu har set, men som du måske allerede har bemærket, er der ikke lanceret nogen Mercurial i dag. Det bliver utroligt spændende at se, hvad Nike brygger på med den ultra-populære fartstøvle. Vi følger i hvert fald sagen på tæt hold…

Fortsættes nedenfor.

Indtil da er det bare at nyde de hurtige Hypervenom, Magista og Tiempo, der trods deres nye colourway indeholder samme innovative teknologier som deres forgængere i Nikes Fire & Ice Pack. Det betyder, at du stadig skal vælge Hypervenom, hvis du afslutte dødbringende giftigt ligesom Harry Kane og Robert Lewandowski, mens du, hvis du vil være en ustoppelig playmaker som Kevin De Bruyne eller Christian Eriksen, skal vælge Magista med dens Flyknit for ultimativ fod-til-bold-følelse. Hvis du derimod sværger til læderstøvlen, er Tiempo den moderne klassiker, der vil opfylde dine behov, ligesom den gør for stjerner som Sergio Ramos og Jerome Boateng.

Ved du allerede, hvilken støvle fra Nikes Fast AF Pack, du bedst kan lide? Så få fingrene i dit par lige her.