Så kører Fredagstilbuddet igen og i denne uge har vi nok endnu et super tilbud klar til dig. I denne uge gearer vi dig til at løbe dig til dit livs fodboldform med et par topkvalitetsløbesko fra Nike. Der er tale om et par Nike Lunarglide+ 3 i Lilla, som du kan spare 40% på fredagen ud.*

Fra nu og resten af fredagen kan du sikre dig et par enormt lækre løbesko fra allerhøjeste skuffe. Nike Lunarglide+ 3 kan nemlig blive din resten af fredagen til en uhyre god pris. En løbesko med en blød og lækker mesh-overdel sikrer dig en rigtig god åndbarhed og et rigtig godt fit, så hertil er komforten i top. Du kan indtil midnat erhverve dig et par for 659 kr. - du sparer 40%.

Hertil kommer den revolutionerende stødabsorbering, som Nike har kaldt Dynamic Support. I ydersålen har man nemlig udstyret Lunarglide+ 3 med to niveauer af stødabsorberende skum. Yderst ses et enormt blødt, ultralet og lækkert Lunarlon-skum, der dæmper det umiddelbare slag, men når stødet rykker længere op i sålen, er et hårdere, fastere skum implementeret til at klare det sidste. På den måde oplever du ingen ubehag i form af stød uanset hvilket underlag du løber på, hvilket forbedrer dit løbeflow.

Hvis du synes det lyder godt, så hold godt fast for det bliver endnu bedre. Du kan nemlig resten af fredagen sikre dig dit par Nike Lunarglide+ 3 Lilla her til blot 659 kr. - du sparer 40%, men det er om at slå til, da tilbuddet kun gælder til midnat.

Det ikke blot en fantastisk løbesko, det er også en intelligent løbesko, da den er Nike+ kompatibel. Dermed kan du tracke, analysere og forbedre dine løbeture, så du holder formen ved lige og holder den smule længere end din modstander på træningsbanen. Du finder ikke en bedre træningspartner og resten af fredagen kan den blive din for blot 659 kr. - du sparer 40%, så slå til her, inden det er for sent.

Efteråret står for døren og hvor det kan være svært at komme ud at løbe når temperaturen, vil du med sikkerhed hele tiden være fristet af netop dette med Nike Lunarglide+ 3, der virkelig gør sit og mere til for en løbetur. Hvad siger du til den lækre løbesko? Var det noget for dig? Holder Fredagstilbuddet i denne uge? Lad os høre hvad du har på hjerte i kommentarfeltet herunder.