Der er linet op til den helt store fodboldaften. Først skal FC Københavns videre skæbne i Champions League afgøres og efterfølgende venter det største spanske derby af dem alle. El Clásico. Når Real Madrid tager imod Barcelona i aften står der meget mere end et trofæ på spil - ære. Gør dig klar til aftenens Super Cup med vores optakt lige her.

Klokken 22.30 i aften tørner de spanske giganter Real Madrid og FC Barcelona sammen i returkampen af den spanske Super Cup. I den første kamp endte Barcelona med at hive en 3-2 sejr med hjem i en meget begivenhedsrig fodboldkamp. Fem forskellige navne kom på måltavlen, så man kan godt forvente sig en underholdningsrig affære i aften.

I ligaen er Barcelona kommet bedst fra start hvor de har hentet 6 point af 6 mulige, hvorimod madrilenerne er kommet chokerende ringe fra start. 1 point er alt hvad det er blevet til i de to første kampe og allerede inden 3. runde spilles er der slået et hul på 5 point. Derfor har Kongeklubben sit at bevise i aften og en sejr over ærkerivalerne vil med sikkerhed give en masse selvtillid.

Jose Mourinho kan da heller ikke lægge skjul på, at målet med aftenens kamp er en sejr, men han nægter samtidig det vil få afgørende betydning for sæsæsonens udfald: "Efter min mening har det ingen konsekvenser for resten af sæsonen, men det er en turnering, vi gerne vil vinde, og det vil vores modstandere også. Mellem rivaler vil man aldrig tabe."

I modsatte ringhjørne sidder den nye Barcelona-træner Tito Vilanova, der har fået til opgave at løfte arven efter den karismatiske Pep Guardiola. Spillestilen er holdt ved lige og resultater er gået deres vej og kunne Vilanova trække sig sejrrigt ud af sine første El Clásicos som cheftræner, ser fremtiden lys ud i trænersædet.

I stil med sin forgænger er Tito Vilanova dog påpasselig med at tilskrive sig selv favoritrollen, til trods for at have en 3-2-føring med i bagagen. "Resultatet har ikke bragt nogen afgørelse. Dysten er stadig helt åben, i hvert fald mod et hold som Real Madrid. De har klassespillere, der ikke skal bruge mange chancer for at score."

Når de to hold mødes, er det også et opgør imellem verdens to måske bedste fodboldspillere; Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. De kom hver især på måltavlen i det omvendte opgør og her skrev Ronaldo sig ind i Real Madrids historiebøger, da han blev den første spiller til at score i 4 El Clásicos i træk. Verdens dyreste fodboldspiller har været i intet mindre end monumental form siden skiftet til Spanien, hvor det er blevet til 103 kampe med forbløffende 112 mål til følge. Du kan støtte Ronaldo & Co. med en Real Madrid trøje så du også kan blive kampklar.

Ronaldo vil vanen tro være at finde i hans elegante Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon og vil med garanti gøre alt for at stille dem i et godt lys. For når verdens to bedste fodboldspillere tørner sammen, er det også deres fodtøj der udkæmper en kamp om ære og hvem der finder vej til nettet i aften vil tiden vise.

Lionel Messi har haft nok endnu en fænomenal sæson hos Barcelona og har allerede lagt ud med bulder og brag. 4 scoringer i to kampe er det blevet til for den argentinske troldmand og om det lykkes ham at komme på tavlen igen i aften vil tiden vise. Du kan selvfølgelig vise din støtte til Barcelonas 10'er med den nye hjemmebanetrøje fra Nike, der kan trykkes med originaltryk.

Messi har allerede åbnet scoringen i hans helt nye, pivfrække Adidas F50 Adizero Sølv/Orange og om han kan fortsætte den gode stime er der med sikkerhed mange der håber på. Vi vil i hvert fald holde skarpt øje med skarpretterens fodtøj kontra hans rival, Ronaldos. Er du til Nike eller Adidas? Messi eller Ronaldo?

Senere fløjtes El Clásico igang og det bliver ogsåer mødet mellem to forskellige fodboldfilosofier. Vilanovas possesion-fodbold og Mourinhos direkte angrebsfodbold. Det bliver også Messi overfor Ronaldo. Adidas overfor Nike og Adizero står overfor Mercurial. Hvem vinder? Hvem trækker sig sejrrigt ud? Lad os gerne høre dit bud på et udfald herunder.