Den 2. september inviterer DBU til fodboldfest til fordel for Red Barnets børneindsamling og du er naturligvis inviteret. Kom med og mød blandt andre Xander og Bubber og skulle du få lyst til at tilmelde dig indsamlingen, er du samtidig med i lodtrækning om en masse flotte præmier.

I Unisport er fodbold en indgroet del af vores liv og vi har dagligt mulighed for at beskæftige os med det vi elsker allermest. Det er desværre ikke tilfældet for alle i verden og det skal vi forsøge at ændre på. I Bangladesh er børn nødsaget til at arbejde og det fortjener ingen - ifølge os skal det naturligvis hedde sig, at alle børn har mulighed for at spille fodbold og lege i hverdagen. Det kan vi sammen ændre på.

Du kan tilmelde dig Red Barnets landsindsamling, der finder sted søndag d. 2 september. Efterfølgende kan du tage til fest med DBU København, hvor du kan møde blandt andre Xander, Bubber og et par gutter der kan et trick eller to med en fodbold. Når du har været en del af indsamlingen, har du også en chance for at vinde en række flotte præmier - det eneste du skal gøre er at bruge din søndag på at samle ind til bekæmpelsen af børnearbejde i Bangladesh.

Vi støtter den gode sag og ønsker at alle børn i verden skal have muligheden for at spille fodbold. Vi ønsker at skabe fodboldoplevelser for enhver, uanset om det er her i Danmark eller i Bangladesh - alle fortjener muligheden. Vi kan derfor ikke tale varmt nok om DBU Københavns flotte initiativ og opfordrer dig på det kraftigste til at deltage i festen, der finder sted på Amager Strand. Det skal naturligvis ikke koste dig noget, så det er bare om at komme afsted.

Til de frivillige har Unisport sponsoreret flotte hættetrøjer, så de involverede kan vise deres støtte til sagen. De frivillige har valgt at dedikere deres tid til børnearbejdet i Bangladesh og det gør en enorm forskel. Selv det mindste bidrag kan hjælpe en hel del og kan hjælpe med at betale for skolegang og fodbolde til en mindre landsby.

Få timers skolegang eller en ny bold giver ny livsglæde og kan for nogen være vejen ud af et liv i fattigdom. Vi i Unisport mener, at alle i verden bør have muligheden for at spille fodbold og det kan du bidrage til med én enkelt søndag. Husk, at festen på Amager Strand er gratis og alle er velkomne, så kig endelig forbi og støt den gode sag.

Børnearbejde bør ikke finde sted og du kan med én enkelt søndag hjælpe med at afskaffe netop det i Bangladesh. Vi mener i alle fald, at ingen børn bør arbejde og at der skal være tid i hverdagen til fodbold og leg. Er du enig? Kunne du finde på at melde dig til indsamlingen? Ses vi til festen? Lad os gerne høre fra dig i kommentarfeltet herunder.