England har været sponseret af Umbro siden 1984, men nu går rygterne meget kraftigt på at den aftale synger på sidste vers. Således skulle Nike være meget tæt på at overtage sponsoratet af Three Lions, og det har sat gang i mediemøllen i England.

Efter at Umbro tog over fra det i dag mindre kendte mærke, Admiral, i 1984 har mærket fra Manchester været materialesponsor for det engelske landshold i medgang og modgang - men nu går der enormt stærke rygter på, at samarbejdet ikke får lov til at fejre 30 års jubilæum.

Nike skulle angiveligt være ekstremt tæt på at indgå en aftale med det engelske fodboldforbund, FA, om at overtage Umbros nuværende aftale med forbundet, som lyder på 20 mio. engelske pund. Det kom tidligere på året frem, at Nike ønsker at sælge Umbro, som man ellers købte så sent som 2007.

Nike vil dog utrolig gerne indgå en aftale med FA om en at blive den nye materialesponsor - og på den måde lave samme manøvre som man gjorde med Manchester City, hvor Nike har overtaget sponsoratet fra Umbro.

Da de amerikanske giganter overtog det franske landshold fra Adidas, så vi straks to nye dragter komme på banen, men da England i forbindelse med EM lige har udgivet en ny hjemmebanetrøje kan det meget vel tænkes, at Nikes første England-trøje bliver en ny udebanetrøje i starten af 2013 - og en hjemmebanetrøje vil sandsynligvis følge hurtigt efter.

Stemningen i England er allerede skeptisk - og mange mener, at man bør holde fast i Umbro i så lang tid som muligt, da mærket har lavet trøjer til England helt tilbage til 50'erne, og Umbro-diamanten er for mange blevet synonymt med det engelske landshold.

Vi kommer naturligvis til at følge op på rygterne for at se om der er hold i dem - vores bud er, at det ville give god mening for Nike, og med deres overtagelse af City-sponsoratet vil det ikke undre os, hvis en aftale annonceres i løbet af efteråret.

Hvad synes du om tanken med at have et Nike-swoosh på Englands trøjer? Er det forkert, eller synes du det ville se flot ud? Del meget gerne dine tanker med os herunder.