Det er søndag, og vanen tro blænder vi op for Unisport WebTV - denne gang med Profilen, hvor vi har inviteret Andreas Laudrup i studiet. Her kigger han forbi og fortæller om sine støvler, sit udstyr og sin karriere - og kommer naturligvis også ned for at sparke hårdt på vores fartmåler.

Profilen er et lille kig ind i fodboldspillerens verden, hvor vi snakker gear, karriere og hvad der ellers rører sig - og det er altid rigtig interessant at få et indblik i, hvad de professionelle spillere tænker om deres gear.

I denne omgang af Profilen er FCN-spilleren Andreas Laudrup med, og her snakker han med Jakob om sine Vapor VIII-støvler, sine så-små-som-muligt benskinner samt sin karriere - og vanen tro bliver han også udfordret i at sparke hårdt.

Snakken går, og der ryger endda en FIFA-udfordring på bordet, som hverken Jakob eller Andreas kunne lade gå forbi. Hvordan den gik, hvor hårdt Andreas sparker samt meget mere, det kan du se lige herunder.

Hvad synes du om FC Nordsjællands start i Superligaen - og håber du, at Laudrup får endnu mere spilletid i denne sæson? Del meget gerne din mening med os herunder i kommentarfeltet.