Normalt er vores støvlespots forbeholdt mandagen, men når vi spotter noget så godt som i dag, er vi nødt til at dele det med dig. Vi tog et kig på El Clasico, Arsenals træning og naturligvis også Manchester Uniteds træning, der kastede nogle rigtig spændende spots af sig. Se med her.

Marcelo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Lilla/Sølv I gårsdagen El Clasico tog FC Barcelona imod Real Madrid på Camp Nou i en fantastisk kamp, der kastede 5 mål af sig i anden halvleg. Her var madrilenernes vævre back som sædvanlig på plads i startopstillingen og netop han vakte opsigt hos os. I et par Nike Mercurial Vapor VIII i Lilla/Sølv, der har påtaget sig designet fra Superfly III. Hvorfor Marcelo er gået tilbage til netop de støvler er ikke til at sige, men det er ikke første gang vi ser det fra hans side af. Hvorfor tror du?

Jack Wilshere (Arsenal FC) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Nu kan fans af London-klubben godt begynde at glæde sig. Deres nye 10'er er for første gang siden sin grimme skade tilbage på træningsbanen for The Gunners. Han gjorde sit comeback i den helt nye Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort, med en flot brodering på ydersiden til ære for sin lille søn Archie. Det lader også til, at Wilshere har fået smidt et knopsystem fra Legend III på sine Maestri - interessant valg, da især knopsystemet fik ros af Jakob i hans anmeldelse. Jack skal dog have et stort held og lykke med genoptræningen herfra.

Alexander Büttner (Manchester United) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød De Røde Djævles nyeste tilføjelse havde knapt fået tildelt nr. 28 før han var at finde på træningsbanen. Den unge venstreback man hentede i hollandske Vitesse var at finde i et par Nike Mercurial Vapor VIII Clash og det ser ud til at det bliver den støvle vi kommer til at se ham i fremover. Glæder du dig til at se Uniteds nye back, eller havde du en anden i kikkerten?

Jonny Evans (Manchester United) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Nok endnu en spiller der er kommet tilbage fra skade er Jonny Evans og det gjorde han i et par helt nye støvler. Tidligere fast mand i Nikes Tiempo Legend IV, ser det ud til at Evans følger sine forsvarskollegaers støvlevalg. Han trænede nemlig i stil med Rio Ferdinand og Chris Smalling i den populære Nike T90 Laser IV

Phil Jones (Manchester United) - Puma King SL Hvid/Rød/Blå Den energiske almuligmand lagde fra land i sin United-karriere i et par klassiske Puma King, men da den nye Powercat landede var han hurtig til at skifte over i powerstøvlen. Nu træner han imidlertid i den lette klassisker Puma King SL og det lader til at Jones står foran et støvleskift. Hvilken havde du taget hvis det var dig?

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas Adipower Predator Neon/Blå Sommerens helt store transferchok fortsætter med at trække overskrifter her i foretagendet og nok endnu en gang er det lykkedes. Siden sit skifte til Manchester United har Robin van Persie nemlig træning i Adidas Predator Adipower Neon/Blå og den tendens fortsætter han til trods for at være blandt frontfigurerne for den nye Predator LZ. Hvad tror du han spiller i til weekenden?

Danny Welbeck (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå Det lader til, at angriberne hos De Røde Djævle har svært ved at vælge støvler. Den unge Welbeck blev i sidste uge spottet i et par Adidas Predator LZ, til trods for at være fast mand i Nike T90 Laser IV. Nu har han til dagens træning foretrukket Adidas' letvægtsstøvle, nemlig F50 Adizero. Et støvleskifte ser derfor ud til at være undervejs, men den endelige beslutning ser ikke ud til at være taget endnu.

Michael Carrick (Manchester United) - Puma Blackout Den meget stabile midtbanespiller stod for denne fredags allermest spændende støvlespot, da han til dagens træning var at finde i en blackoutet Puma-støvle. Carrick har længe været fast man i Pumas fold og har siden Powercat 1.10 holdt sig til netop den silo. Det ligner dog ikke en ny Powercat han tester, så vi fristes til at tro, at Puma & Carrick har noget spændende i vente for os.

Et par støvlespots kommer på bordet og pludselig bliver fredagen meget mere spændende. Et par meget interessante spots fra især Manchester Uniteds træning sætter tankerne igang. Er Welbeck på vej til Adidas? Hvad er det Carrick han tester? Ny silo eller ny støvle? Lad os høre hvad du tror i kommentarfeltet herunder.