Det er blevet den tid på ugen, hvor du kan gøre dig store besparelser på et udvalgt produkt. Det er nemlig blevet tid til Fredagstilbuddet og i denne uge skal du virkelig forkæles. Du kan nemlig erhverve dig Adidas Predator LZ SL Sort for halv pris, men kun resten af fredagen, så slå til nu.

Adidas Predator LZ SL i Sort, er letvægtsudgaven af den enormt populære Predator LZ vi har set på fødderne af blandt andre Xavi, v. Persie og Nani. Med en vægt på blot 205 gram får du her en støvle, der kombinerer lav vægt og speed, med elegant kontrol og rå power. En uforligneligt giftig kombination, der med sikkerhed vil give dig en fordel på banen. Adidas Predator LZ SL Sort kan du bestille her og gør du det inden fredagen er omme, så får du den til 1399 kr. - du sparer 50%.

Adidas er gået langt for at barbere vægten ned på Predator LZ SL og den når ned på imponerende 205g. Dermed vejer den godt 30g mindre og får at opnå det flotte resultat, har man blandt andre udstyret den med en Sprintskin mikrofiberoverdel, der giver et enomrt skarpt og præcist touch. Det kan du fredagen ud sikre dig til spotpris - det skal nemlig kun koste dig 1399 kr. - det er halv pris.

Slå til nu, for tilbuddet gælder kun til midnat i aften, så bestil dit eksemplar lige her - kun 1399 kr. - du sparer 50%.

Går du og mangler et par støvler, men stiller dig kun tilfreds med noget ud over det sædvanlige, så fås det ikke bedre end disse. En unik fodboldstøvle, der virkelig formår at kombinere teknologi på højeste plan - og så til en fantastisk pris. Kunne det friste? Vi hører gerne hvad du mener i kommentarfeltet herunder.