I den globale finale af Nike: The Chance er de resterende 100 deltagere nået til Barcelona. Her står den på daglig træning på det berømte La Masia, FC Barcelonas ungdomsakademi. Her har den stået på hård træning under opsyn af nogle af verdens bedste trænere. Men det er ikke alt - en rundtur på det Camp Nou blev det også til.

Den seneste tid i finalisternes liv har været præget af hård fysisk og psykisk træning, i samarbejde med nogle af verdens bedste trænere. Nu er feltet skåret ned til 100 finalister, der har chancen for at gå hele vejen, men der skrues ikke ned for tempoet endnu. Tværtimod. De sidste 100 udvalgte fra Nike The Chance, herunder de danske herrer Souheib og Valbon, er nået til Barcelona, hvor den står på træning på La Masias faciliteter.

Trætte sind og kroppe er en konstant tilstand for de, måske, kommende professionelle og for at holde de håbefulde drenge motiverede, er det blevet til en overraskelse eller to. I går fik de besøg af flere Barcelona-spillere, herunder Iniesta, Pique og Alexis Sanchez, hvoraf de to førstnævnte er et produkt af det berømmede akademi. Dagen derpå fik finalisterne dertil lov at opleve, hvordan deres fremtidige liv måske kommer til at se ud, med en udsøgt reception og middag i La Masias flotte haver.

Da de mange indtryk havde sunket ind og aftenen synes overstået, ventede en fantastisk rundtur på FC Barcelonas fantastiske hjemmebane, Camp Nou. Her fik de et indtryk af, hvordan det ville være at have sin daglige gang på et af de bedst kendte stadions i verden. Som om det ikke var nok, at tage den turistede tur, nåede drengene også rundt i de områder hvor besøgende normalt ikke har adgang.

I førsteholdets omklædningsrum ventede FC Barcelona-trøjer fra Nike, med hver og én finalists navn og nummer på ryggen. Så kunne de forestille sig hvordan det ville tage sig ud, skulle de ende i den catalanske klub i fremtiden. Med trøjerne på, var det på tide at begive sig ned mod banen.

Ned igennem den famøse spillertunnel, der hvorend du kigger minder dig om klubbens imponerende resultater. Hjemlige succeser, europæiske succeser og naturligvis også de imponerende spillere, der for tiden pryder holdkortet; Lionel Messi, Xavi, David Villa og mange, mange flere. Fra spillertunnelen og ind på banen, hvor du omringes af de høje tribuner, der huser godt 100.000 infernalske supportere uge ind og ude ud og drømmen om, en dag at spille på det polerede græstæppe.

Konkurrencen spidser til og snart står det klart hvilke 16 spillere, der får lov til at fortsætte i Nikes ungdomsakademi, hvor trænere og talentspejdere dagligt overværer udviklingen. Hvad siger du til det? Kunne du vænne dig til livet som Barcelona-spiller? Er det måske endda drømmen? Lad os høre hvad du har på hjerte i kommentarfeltet herunder.