Vi har set prisen gevaldigt ned på de populære, retro landsholdtrøjer fra Hummel, så du kan mindes Danmarks stormagtsdage i international fodbold. EM i '84, VM i '86 og naturligvis også den største succes af dem alle, EM i '92. Du kan spare op til 71% - kunne det friste?

Vi går langt tilbage i tiden for at fange den stemning, der omgiver disse legendariske trøjer. Vi skal faktisk helt tilbage til 1982/1983, hvor blandt andre Allan Simonsen og Morten Olsen var blandt de store profiler på holdet. Allan Simonsen selv, scorede blandt andet i kvalifikationen til EM '84 sejrsmålet mod det engelske landshold, på et pakket Wembley med godt 100.000 tilskuere som vidne. Du kan bære en trøje, der er meget lig den originale Danmark hjemmebanetrøje 82/83 fra Hummel i design og kvalitet og den skal blot koste dig 129 kr. - du sparer 56%.

Det gode tilbud gør sig selvfølgelig også gældende på de nok så retro målmandstrøjer fra 82/83. Du kan derfor gøre dig store besparelser på Danmarks blå målmandstrøje fra 82/83 designet af danske Hummel, ligesom du kan gøre det samme på Danmarks gule målmandstrøje fra 82/83. De kan begge erhverves for blot 129 kr. - du sparer hele 71% så hvis din garderobe savner et old school islæt, så får du ikke bedre muligheder end denne.

Da Danmark skulle kvalificere sig til Europmesterskaberne i 1984, der blev afholdt i Frankrig, var det med et hold bestående af nogle af de største stjerner i det danske landsholds historie. Lerby og Elkjær brillierede i Hummels klassiske design og derfor kommer det nok heller ikke som en overraskelse at Danmark klarede sig så sikkert videre fra kvalifikationsgruppen som de gjorde. Den stilrene trøje var i hvert fald ikke nogen hindring for de danske vikinger og nu kan du sikre dig en trøje næsten magen til, til vaskeægte spotpris. En trøje fra Hummel magen til Danmarks hjemmebanetrøje fra 1984 skal blot koste dig 129 kr. - du sparer 56%.

Som årene gik udviklede det danske landshold sig ligeledes og til Verdensmesterskaberne i Mexico i 1986 nåede man helt til 1/8-delsfinalerne inden vores onde ånd fra Spanien stoppede vores avancement. Under slutrunden spillede Danmark i endnu en klassiker fra danske Hummel, med et rød/hvid nålestribet design på venstre ærme og højre bryst, med en klassisk dansk rød farve på højre ærme og venstre bryst. Hummel var så sandelig ikke bange for at prøve lidt grænser og denne gang lykkedes det virkelig. Du kan sikre dig Hummels retro replica-udgave af den klassiske trøje for blot 129 kr. - her sparer du 56% og skulle et mindre medlem af familien ønske sig en sådan sag, fås den også i børnestørrelser til samme gunstige pris.

Efter et par år uden den store succes, kulmineredes det danske landsholds udvikling da Sverige afholdte Europamesterskaberne i 1992. Efter at være kommet med på et wildcard grundet borgerkrigen i Yugoslavien, gik Danmark hele vejen og slog Tyskland i finalen. Det gjorde de i en nu legendarisk landsholdstrøje fra Hummel, som du kan sikre dig en replica-udgave af hos os. Hjemmebanetrøjen fra 1992 kan blive din for 129 kr. og fås også i børnestørrelser til samme super pris. Er du mere til replica-udgaven af den lækre udebanetrøje vi slog hollænderne i, så kan du også sikre dig den til 129 kr. - du sparer 56%.

Du kan naturligvis se hele vores store udvalg af Danmark landsholdstrøjer her, hvor du for tiden kan spare op til 71% på disse lækre retrotrøjer.

Vi bliver i helt fantastisk fodboldstemning når vi skal skrive om de retro landsholdstrøjer. Er det også noget du kan relatere til? Hvilken af trøjerne kan du bedst lide? Og skal du have dig en? Lad os gerne høre fra dig i boksen herunder.