Mange mænd kender det. Valget mellem fodbold eller kæresten, men hvad er størst? Kærligheden til fodbold eller til kæresten? De fleste vil nok svare, at fodbolden kommer i første række, men forholder det sig også sådan når det testes videnskabeligt? Det kan du blive meget klogere på her.

Der er netop blevet taget hul på dette års fodboldsæson og for fodboldfans har det betydet, at favoritholder ruller over skærmen på fast basis. For nogle betyder det til og med den ugentlige gang på stadion, hjemme såvel som ude, men hvad med de dertilhørende koner og kærester - hvor rangerer de i prioritetsrækken? Det har Puma i samarbejde med City of Bristol University og Newcastle United sat sig for at finde et videnskabeligt svar på, og svaret vil med sikkerhed overraske.

De mest inkarnede Newcastle-fans, der alle har det til fælles, at de er i et længerevarende forhold blev ført igennen en række tests for at vise, hvad der betød mest; fodbold eller kæresten. Forinden prøverne var det alle deltagernes klare svar, at fodbolden kom i første række og at det slet ikke ænsede dem, at skulle droppe den faste gang til stadion og lignende.

De fleste foretrak til og med også at klippe et billede af deres kæreste og kone i stykker, frem for at skulle klippe et billede af Newcastle Uniteds hold i stykker. Nu kan du i hvert fald se med ovenover os få resultatet af prøverne afsløret. Hvad tror du? Hvad er størst, kærligeden til kæresten eller fodbolden?

Du har set videoen, du har set resultatet, men er du overrasket? Er du måske endda uenig? Vi vil meget gerne høre fra dig, så lad os høre hvad der betyder mest for dig i hverdagen - er det fodbold? Skriv løs i kommentarfeltet herunder.