I weekendens WebTV ser vores vært og anmelder, Jakob, nærmere på den nye CTR360 Maestri III fra Nike, og lader dommen falde over kontrolstøvlen. Du kan derfor høre om Maestri III er en bedre fodboldstøvle end II’eren, samt hvad Jakob mener om ACC, Kanga-Lite 2.0 samt det nye knopsystem.

Efter at have introduceret CTR360 Maestri-siloen i 2009 har Nike udviklet deres kontrolstøvle til at være en af de førende på markedet for den centrale midtbanespiller - og man har da også en af de bedste i verden, Andres Iniesta, i støvlen.

I 2012 er serien gået ind i sin tredje generation, hvor Nike med Maestri III har bygget en støvle over samme koncept som de to foregående modeller som dog samtidig også introducerer en masse innovative teknologier.

Netop Maestri III har Jakob haft på fødderne til træning og kamp i nogle uger, og i dag fælder han dommen over kontrolstøvlen - kan Kanga-Lite 2.0 leve op til ønsket om at være en god erstatning for kængurulæder, og kan All Conditions Control give lige så godt greb i vådt som i tørt vejr? Alt dette, samt meget mere, kan du høre i vores store anmeldelse af CTR360 Maestri III.

Hvad synes du om Jakobs dom over støvlen? Er du enig i hans rosende ord, og har du måske endda selv erfaring med Maestrien, som du vil dele med os? Giv uanset hvad meget gerne dit besyv med i boksen herunder, hvor vi gerne hører fra dig.