Nike har tidligere haft store succes med at lancere alle deres støvlesiloer i en temapakke - vi det i 2008, hvor Brown Bag-kollektionen dominerede EM, der var Elite-kollektionen til VM 2010, Clash-kollektionen under EM 2012 - og nu kommer amerikanernes nye Black Pack på banen.

Med introduktionen af den nye Maestri III har Nike sørger for at koordinere alle deres modeller, således at alle Nikes atleter får muligheden for at spille i sorte støvler - lige fra Ronaldo til Rooney, Busquets og Pique.

Nike CTR360 Maestri III Sort/Rød er støvlen designet til midtbanedirigenten - spilleren, der har fokus på komplet kontrol over bolden, og som kan modtage bolden og videredistribuere den med ekstrem præcision. Støvlen er udstyret med en overdel af Kanga-Lite 2.0 med All Conditions Control, der har mange af de samme egenskaber som kængurulæder, men samtidig tilbyder fantastisk greb i bolden i både vådt og tørt vejr.

CTR360 Maestri III er støvlen til dig, der vil dominere de små områder på midtbanen samt skabe kampen - og med glimrende komfort er den et godt valg for midtbanegeneralen.

Nike Mercurial Vapor VIII i Sort/Gul er den seneste generation af Nikes speedstøvle, som med ultralav vægt og et fartoptimeret knopsystem er designet til driblekongen med fart i fødderne. Vapor VIII vejer beskedne 185 gram, og med et knopsystem skræddersyet til eksplosiv acceleration er det intet under at Ronaldo, Ribery og Hazard spiller med støvlen.

Vapor VIII er udstyret med en ekstremt tynd overdel af Teijin OLM12 mikrofiber, som har en læderfinish. Dette giver et ultraskarpt touch på bolden samtidig med et rigtig godt fit, og er du glad for at sætte din direkte mand, er Vapor VIII et godt bud.

Den tredje model i Black Pack er Nike T90 Laser IV Sort/Orange/Blå. Støvlen benyttes bl.a. af Wayne Rooney og Gonzalo Higuain, og er lavet med angriberens behov in mente. Således giver T90 Laser IV med sit Adaptive Shield på forfoden glimrende kontrol over spark, mens de spidse blade-knopper sørger for maksimalt greb i og release fra jorden, hvilket tillader angriberen at vende på en tallerken.

T90 Laser IV er perfekt til dig, der skal afgøre kampen med det dødelige hug og det afgørende mål, og den er skræddersyet til angriberens behov. Samtidig er støvlen også den bredeste i Nikes sortiment, så har du en bred fod er Laser IV også et godt bud.

Rosinen i pølseenden er Tiempo Legend IV Sort/Sølv/Rød, som leverer en helt klassisk farvevariant til den klassisk inspirerede støvle. Med en overdel bestående af et tyndt og smidigt kængurulæder er støvlen en drøm at spille med, og både touch og komfort er elegant og helt i top.

Er du mest til kængurulæder og foretrækker de klassiske dyder som elegant touch på bolden, er Legend IV i klassisk sort et ganske godt alternativ - og det er ikke uden grund at bl.a. Gerard Pique benytter sig af støvlen.

Vi synes at den nye Black Pack fra Nike er en rigtig fed ide, og glæder os til at de se sorte støvler indtage banen, når den nye sæson sparkes i gang i de største ligaer i verden. For at sætte fokus på de fire sorte støvler, har vi lavet en Nike Black Pack kampagneside, så kig forbi, se de lækre billeder og få en ny skrivebordsbaggrund til din computer.

Hvad synes du om de nye Nike-farver - er sort godt, eller er du mere til de skrigende farver på paletten? Del meget gerne dine tanker om de nye farver og din yndlingsmodel med os herunder.