De kreative folk fra Nike vil gerne bidrage til, at du får den mest succesfulde start på den nye fodboldsæson og for mange også det nye skoleår. Nu kan din garberobe få en opdatering med alskens godt fra deres nyeste kollektion - The Blue Collection, som du naturligvis finder her på siden. Var det noget for dig?

Fodbold handler ikke blot om 90 minutter på banen, det rækker langt ud over det og det er netop hvad Fodbold365 drejer sig om. At kunne repræsentere en så stor del af sit liv i måden man klæder sig på. At kunne klæde sig i det samme tøj som Javier Pastore, Mario Balotelli og mange mange flere. Fodbold365 er, at ånde og leve for fodbold. Hver dag. Året rundt. Er det dig?

Skulle du være Inter-fan og mangler et fashionabelt islæt i din fan-garderobe, kunne den lækre Nike Sportswear Inter t-shirt være noget for dig. Med påsyet brystlomme og dertilhørende Inter-logo kan du vise din støtte til de italienske giganter på elegant vis i hverdagen. Skulle du ikke lige være Inter-fan er alternativerne heldigvis mange og eksempelvis kunne den cool Nike Irreverent Kicked T-shirt være en passende løsning.

Nu hvor efterårsmånederne lurer rundt om hjørnet, kan et ekstra lag godt være nødvendigt for at holde på varmen. Her kommer den rå Nike AW77 Tech hættetrøje ind i billedet. Ikke blot brillierer den som hverdagstrøje, men den er designet således, at man som løber skal kunne holde den rette temperatur under løb.

Skulle det dog ikke række når temperaturen falder, kunne denne cool jakke være et godt alternativ. Navyblå på ydersiden er du garanteret et klassisk og tidsløst look, men vender du den om kan du føre dig frem i en helt lyseblå jakke, da den er fuldt vendbar. Du får altså praktisk talt to jakker til éns pris og det skulle da være værd at overveje. Den kan du i hvert fald se nærmere på her.

Den klassiske Nike Killshot 2 kan gå til stort set alt og vil tage sig godt ud i enhver garderobe. Et tidsløst design, der har begejstret enormt mange igennem årene vil komme til at stå skarpt til en lige så klassisk beklædningsgenstand - poloen. I stil med de store stjerner, kan du også tage dig ud i en elegant grå polo fra Nike Sportswear, der for at korrelere med sæsonens tema har fået en blå krave. Elegant detalje, der vil gå godt alle årets 365 dage.

Er du på jagt efter et par nye sko, der dækker alle behov, kan du i stil med sportens helt store kanoner klæde dig skarpt i den helt nye Nike Free Run+ 3 farvevariant Blå/Rød. Hvid sål, blå overdel og røde accentfarver tager sig forrygende godt ud, men Nike Free rækker langt udover design.

En meget populær sneaker, der klarer så meget, så godt. Som fritidssko gør dens lette vegt og bløde mesh-overdel at komfort og åndbarhed er i top, så du ikke skal belemres med ubekvemhed i fødderne. Men skulle du få lyst til at bruge den som løbesko, ja så skuffer den dig ikke.

En efterhånden velkendt ydersål, der excellerer i fleksibilitet er designet til at følge fodens naturlige bevægelser og netop det klarer den rigtig godt. Dertil er den Nike+ kompatibel, hvilket betyder at du kan måle din løbeture, så du kan holde styr på din hastighed og dine forbedringer.

Du kan se The Nike Blue Collection og meget meget mere lige her.

The Nike Blue Collection er til at finde på vores fodbold livstilsunivers Fodbold365, der udvikler sig dagligt. Hvad synes du om det? Hvad taler mest til dig? Har du øje på noget helt trejde? Del gerne hvad du synes i kommentarfeltet herunder.