For blot få dage siden nåede en af de mest omtalte transfersagaer for denne sommer sin ende. Robin van Persie, der tidligere på sommeren begærede sit ønske om at forlade Arsenal i håbet om at opnå mere succes, er netop blevet præsenteret som den nyeste tilføjelse til Manchester United. Vi har billeder, vi har trøjer og vi har trykket klar - kunne det friste?

Mange fodboldtilhængere sprang ud af stolen, da Arsenal-kaptajnene tidligere på sæsonen meldte, at han ikke vil forlænge sin kontrakt, der kun løb ét yderligere år. Det knuste naturligvis mange Arsenal-fans hjerter, men det fik derimod de rivaliserende klubbers fans op på tæerne; én af verdens bedste angribere var netop blevet tilgængelig. Rygterne svirrede straks og det stod hurtigt klart, at den knivskarpe hollænder stod foran et skifte til Manchester, men om det blev til den blå eller røde del var endnu uvist.

Efter et længere tovtrækkeri klubberne iblandt, kunne Arsenal i onsdags offentliggøre på deres hjemmeside, at man var nået til enighed med rivalerne fra Manchester United, om en overgangssum for Robin van Persie. Dermed var vejen banen for ét intet mindre end spektakulært skifte og efter at have overstået sit lægetjek på Bridgewater Hospital i Manchester torsdag aften, kom øjeblikket alle havde ventet på. Præsentationen af De Røde Djævles nye spydspids.

Van Persie havde en helt fænomenal sæson forrige år, hvor han sikrede sig Den Gyldne Støvle, efter at have scoret intet mindre end 30 liga-mål. Det førte ham til tops på topscorerlisten og hjalp Arsenal op til en flot 3. plads. Fremover skal den målfarlige hollænder danne makkerpar med Wayne Rooney, der var nærmeste konkurrent til topscorerværdigheden med sine 27 liga mål. I alt har de to delt 57 mål imellem sig og de engelske vice-mestre kan derfor virkelig bryste sig af et målfarligt angreb.

Mandag aften står Manchester United og RVP foran sæsonens første kamp og Sir Alex Ferguson har allerede luftet idéen om en tidlig debut for hollænderen. Dog skulle en række formaliteter på plads, herunder rygnummeret. Her har de fleste United-fans ventet i spænding og nu kan vi afsløre at v. Persie fremover skal bombe med nr. 20 på ryggen - og det tryk, ja det kan du naturligvis allerede få på trøjen her hos os og som du kan se, er de første allerede på vej ud af døren.

Den nye Manchester United hjemmebane- og udebanetrøje, dem kan du naturligvis bestille lige her, med originalt v. Persie tryk - trøjen fås fra 449 kr. og trykket koster 150 kr.

Skulle du få lyst til at fuldende din støtte til De Røde Djævle, kan du med den seneste modekollektion fra Nike, der er stærkt inspireret af fodbold, tage det til næste niveau. En elegant Nike Sportswear polo, inspireret af Manchester United gør det muligt at vise din støtte til vice-mestrene i hverdagen.

Den seneste modekollektion fra Nike indeholder også flere enormt lækre produkter. Blandt andet kan du i takt med stilens trend iklæde dig en topkvalitets t-shirt, der ærer Manchester Uniteds første træningsanlæg “The Cliff”. Gråmeleret finish og påsyet brystlommer afgiver et meget fashionabelt look og skulle du være i markedet for en opdatering af din garderobe, kunne denne være noget for dig.

Røde sneaks og elegant hvid jakke hører sig til for at fuldende looket og som vores dygtige fotograf her demonstrerer, kan du iklæde dig et højst moderigtigt antræk, uden at give afkald på din støtte til De Røde Djævle. Der er selvølgelig ingen grund til at fortivle, hvis du ikke er Manchester United fan, for vores Fodbold365-kategori indeholder fodboldinspireret modetøj, der kan dække de flestes behov - har du været inde og tjekke det ud endnu?

Det har trukket i langdrag, men dog er det gået hurtigt. Robin van Persie er hermed ny 20'er i Manchester United. Hvad siger du til skiftet? Vil det gavne De Røde Djævle, eller var der ikke brug for ham? Skal du have en trøje med den nyeste United-mand? Og lad os da også lige høre hvad du synes om modekollektionen fra Nike Sportswear. Vi er vilde efter at høre fra dig, så brug gerne kommentarboksen herunder til at dele din mening med os.