Eksklusivt Unisport-interview | Sergio Ramos fortæller om sin spillestil

11.01.2018

Skrevet af Frederik

For knap en måned siden præsenterede Nike den første signaturstøvle nogensinde til Sergio Ramos. Vi var så heldige, at vi blev fløjet til Madrid for at interviewe manden selv om hans støvle og spillestil. Tjek videoen her.

Sergio Ramos’ nye støvle, Nike Tiempo Legend VI 'Corazon y Sangre', er inspireret af spanierens karakter og måden, hvorpå han er blevet en af verdens bedste forsvarsspillere nogensinde. SR4 kæmper med sin passion og sit hjerte for sit hold, og det er netop dét, han ønskede, støvlen skulle afspejle. Vi synes, Nike formår at fange det aspekt helt perfekt, og det er derfor, vi var helt vilde efter at flyve til Madrid for at tale med Ramos selv og høre om hans mening om støvledesignet.

Vil du også spille i de samme støvler, Ramos bruger, så se vores store udvalg af Nike fodboldstøvler lige her.

Under vores snak med Sergio Ramos blev vi overrasket over, hvor vigtigt hans eftermæle er for ham, og at hvor meget han ønsker at videregive sin personlighed, der bygger på aldrig at give op, til den unge generation. Han havde også nogle råd til de unge spillere, om hvordan man bliver den næste Sergio Ramos. Så hvis du er en ung spiller, der gerne vil lære af selveste Ramos, så tjek videoen i toppen af bloggen.

Husk underteksterne, når sproget i videoen skifter fra engelsk til spansk.

Hvis du søger mere inspiration fra store spillere, så tjek vores video om Ramos’ holdkammerat, Cristiano Ronaldo, lige her.