Når sommersæsonen går på hæld kan det være svært at finde lyspunkter, men årligt er der altid et der kan redde efterårets succes; det nye FIFA. Der gisnes meget i de nye funktioner i FIFA 13, men for os drejer det sig om at se de nye støvler og spiller sæt i aktion. Kan du spotte dem?

Tidligere på dagen frigav EA Sports den seneste trailer for det nye FIFA 13 og det har fået rigtig mange på Unisport-kontoret til at sidde og klappe i hænderne. Ikke blot fordi vi elsker at spille FIFA, men også fordi det betyder, at vi ikke længere skal trækkes med de gamle modeller, men at de nye modeller gør sit fremtog i den virtuelle fodboldverden.

I traileren ovenfor kunne vi blandt andet spotte den nye Adidas F50 Adizero Sølv/Orange, som kommer til at sidde eksklusivt på Lionel Messi og den klæder allerede argentinerens elegante fødder. Derudover får vi endelig den nye Adipure 11Pro at se på fødderne af dens ejermænd, da der i FIFA 12 blev spillet i Adipure IV. Så er det blot spændende om Schweinsteiger og Toni Kroos har skiftet...

Derudover er der lagt i kakkelovnen til den helt store fodboldoplevelse, da FIFA 13 kaldes det bedste FIFA-spil til dato og den udmelding falder i rigtig, rigtig god jord. Når du dertil krydrer lovende ord med muligheden for at fejre dine mål i stil med jubelkongen over dem alle, Mario Balotelli, ja så har du opskriften på succes.

Den 28. september rammer FIFA 13 gaden og der kan jo nå at ske meget inden da. Van Persie til Manchester United, en ny støvle, en ny farvevariant? Ja, der er mange scenarier, men hvilke hælder du til? Lad os høre hvad du tror i kommentarfeltet herunder.