Fredagen er over os og det er blevet tid til et nyt Fredagtilbud til ære for vores fantastiske brugere. I denne uge kan du gøre dig et ægte scoop, da vi har sat den helt nye Puma evoSPEED 1 FG Sort/Orange ned med 41% - du skal kun slippe 999 kr. Kunne det friste?

Du kan fra nu og resten af fredagen gøre dig et regulært kup, da vi har sat prisen ned til blot 999 kr. så du sparer 41%. Dermed kan du sikre dig en af speedstøvlemarkedets allerletteste støvler - den vejer nemlig kun 190 gram, så skulle du være i markedet for en letvægsstøvle, der vedligheholder Pumas velkendte komfort så kunne Puma evoSPEED 1 FG Sort/Orange være noget for dig. Men du skal skynde dig hvis du skal sikre dig dit par, da det kun gælder fredagen ud.

I skal naturligvis ikke kun have ét tilbud og går du og spekulerer i en SG-støvle til efterårets våde kampe, så er dine bønner blevet hørt. vi sætter nemlig og Puma evoSPEED 1 SG Sort/Orange ned med 41%, så du for beskedne 999 kr. kan gå efteråret i møde på passende vis. Men du skal slå til nu for tilbuddet gælder kun til midnat.

Var FG-modellen noget for dig? Så er det her du skal kigge - den kan blive din for 999 kr. - du sparer 41%.

Skulle du tværtimod være mere interesseret i en SG-støvle, er det her du skal rette din opmærksomhed for den er nedsat med 41% så den kun koster 999 kr.

I denne uge kan du spare betydelige kroner på ikke én, men to støvler. Falder det i god jord? Er det noget der kan bruges? Lad os høre hvad du har at sige i boksen nedenunder.