Superligasæsonen er skudt i gang, og det betyder også, at kontrakter er blevet fornyet og de mange spillere har været på udkig efter nyt gear til at optimere deres spil og sikre at de kan yde optimalt. Således er flere og flere Superliga-målmænd begyndt at spille i Sells-handsker, og det har vi sat lidt fokus på i ugens kampagne.

Vi elsker at se fodbold, men noget af charmen for mange af os i Unisport er også at holde øje med hvilket udstyr, spillerne benytter på banen. Superliga-starten har derfor fanget vores opmærksomhed, da en række Superliga-målmænd er at finde i handsker fra Sells. Det engelske mærke, der udelukkende laver udstyr til målmænd, er blevet modtaget godt i Danmark, og vi sætter derfor lidt fokus på Superligaens Sells-målmænd i vores kampagne.

OB’s relativt nye målmand, den tidligere FCK-keeper Jesper Christiansen, er vendt tilbage til Danmark efter en tur i Sverige. Det var en oplagt mulighed til en ny handskeaftale, og Jesper faldt hurtigt over Sells. Derfor står Christiansen i den nudviklede Sells Competition Wrap, som med Outlast i baghånden og den enormt lækre Adhesion Touch-latex, der har fremragende greb i tørt såvel som vådt vejr, er resultation af Sells' vision om at lave en kompromisløs handske.

Også FC Nordsjællands nye målmand, Thomas Villadsen, er at finde i Sells Competition Wrap, som han vil ty til, når han skal forsøge at tilspille sig en plads i buret hos de danske mestre. Villadsen har længe stået i Sells, og i sin tid i rumænske Neamt spillede han i Sells' Total Contact Terrain, som er skræddersyet til spil på kunstgræs. Thomas er dog blevet enormt glad for sin nye Competition Wrap - og hvem ved, måske der er Champions League-kampe i vente for handsken?

David Ousted, der er målmænd i Randers FC, var med til at sikre klubben oprykning til Superligaen sidste sæson, og har især i kampen mod OB vist sit værd som en glimrende sidsteskanse. Ousted har indtil nu spillet i Sells Total Contact Aqua, og har været rigtig positiv omkring handskens fit og latex. Contact Aqua er lavet med surround cut, og sidder glimrende på hånden. Samtidig er den udstyret med den tyske toplatex Adhesion Ultra, som er designet til at gribe eminent i vådt vejr - men også er stærkt gribende i tørt.

Også SønderjyskE har erhvervet sig en ny målmand til starten af sæsonen, og her har man fået den stærke norske keeper, Håkon Opdal, ind. Opdal kommer fra 11 år i SK Brann, og står lige som David Ousted i Sells Total Contact Aqua. Med handskens lækre fit og AquaStem-teknologi er Opdal sikret en god komfort samt at der optages et minimum af vand i handsken, når det regner.

Godt nok er han ikke Superliga-målmand, men når man har været med til EM og spiller i Manchester United, er man kvalificeret til at komme med i nyheden alligevel. Anders Lindegaard, som var med til EM for Danmark, er nemlig også blevet set spille i Sells Competition Wrap under Uniteds pre-season - er der mon et skifte på vej fra Lindegaard?

Vi har sat fokus på målmandsspecialisternes mange forskellige produkter, der er udviklet med én spiller in mente: målmanden. Kig forbi vores store Sells Goalkepper Products-kampagneside og set det store udvalg.

Sells er sat i verden med ønsket om at skabe de bedste handsker til elitemålmænd, hvor der ikke skal mangle noget. Den lader Superliga-målmændene ovenfor til at have fanget, og med muligheden for også at se Lindegaard i Sells er der uden tvivl en spændende sæson i vente. Hvad synes du om Sells-handskerne, og hvilken model ville du vælge?