Støvlen, der har været på alles læber har været den Adizero som Lionel Messi gav debut i kampen mod PSG. Nu kan vi glædeligt løfte sløret for verdensetterens nyeste støvle, Adidas F50 Adizero Sølv/Orange - falder den i din smag?

De seneste farvevarianter af Adidas F50 Adizero er ikke faldet i lige god smag hos alle, men mon ikke denne Sølv/Orange kommer til at høste en del ros. Vi mener i alle fald, at den ser betydeligt slankere ud blot på grund af farven og mere kan man vel ikke bede en speedstøvle om?

Adidas' nyeste generation af den populære speedstøvle har forbedret sig markant på komfortfronten og den nye Sprintskin mikrofiberoverdel smyger sig om foden og giver dig et godt fit og et uforligneligt skarpt touch på bolden. Så hvis du har teknikken, bliver du bestemt ikke holdt tilbage af Adizero.

Til Adidas' imponerende katalog af stjernespillere findes der naturligvis også et alternativ til læderudgaven. Her har flere også valgt den ultralette mikrofibermodel og blandt andre Gareth Bale og Stewart Downing foretrækker den over læderudgaven. Du garanteres et ufortrødent skarpt touch på bolden og grundet den imponerende lave vægt på blot 165 gram tildeles du et enormt mentalt boost, der giver dig fordelen overfor dine modstandere.

Ét af de områder der for alvor adskiller F50 Adizero fra resten af feltet er deres notoriske Sprintframe-ydersål, der kombinerer lav vægt, stabilitet og fleksibilitet. Sprintframe-teknologien er blandt de eneste teknologier der har fortsat på kollektionen siden den første inkarnation af den lynhurtige støvle blev præsenteret.

På undersiden har Adidas monteret deres notoriske knopsystem med triangulære knopper, der sikrer optimalt greb i banen og gør vendinger i høj fart nemmere. Det har været enormt populært siden vi først prøvede det og det har udviklet sig til at være et af de knopsystemer man for alvor stoler på, hvorfor Adidas også har valgt at montere det på deres Predator-kollektion.

På den nye støvle er der naturligvis også blevet gjort plads til Adidas' miCoach-teknologi, der med en lille chip måler dine løbsdata under træning og kamp; herunder topfart, antal sprinter og total distance. Så nu er det slut med at snakke om hvor hurtig du er, nu kan du nemlig bevise det. På vores Facebook-side kan du finde en række professionelle spilleres miCoach-data, hvordan sammenlignes dine data i forhold til?

Du kan allerede forudbestille dit eksemplar her med en forventet levering i ultimo septemter - kun 1614 kr.

Messi har allerede givet den debut og ser ud til at komme til at optræde i den fremover, men vi mistænker også flere af de store stjerner for at følge trop efterfølgende. Ser du frem til at se den på fødderne af Messi? Kunne du se den på fødderne af dig selv? Lad os høre hvad du mener i boksen nedenunder.