I weekendens støvlespots bringer vi dig helt tæt på de meget overraskende støvleskift vi kunne opleve i den forgangne uges kampe. Du kan se frem til Özil og Subotic i en Adidas, custom støvler og meget mere. Hvilket er det mest overraskende spot ifølge dig?

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas adiPURE 11pro Hvid/Blå/Sort Så skete det langt om længe - den tyske midtbanegeneral skiftede endelig sine Adipure III ud med den model han siden dens lancering har været frontfigur for. Adidas må have været godt trætte af Schweinsteiger, der har nægtet at skifte ud af sine betroede AdiPURE III, men om det skyldes at de er gået i stykker eller tvang fra Adidas vides ikke. Vi gætter dog på det sidste, da Schweinis støvler lader til at være en modificeret udgave af 11pro - bemærk snuden af støvlen, hvor der normalt ikke er syninger på tværs. Dette ser man på AdiPURE III, og måske Basti har bedt direkte om at få lavet en specialudgave med det nye design?

Sven Bender (Borussia Dortmund) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Tidligere på sommeren kunne vi bringe billeder af Dortmunds midtbaneslider i en mystisk Adidas-støvle, men nu lader det imidlertid til at han er vendt tilbage til sine Nike CTR360 Maestri III. De var gule og sorte og stod i stil med Adidas-støvlen rigtig godt til Dortmunds sæt, men spændende bliver det at se hvad Bender skal spille i fremover.

Sebastian Kehl (Borussia Dortmund) - Adidas Predator Adipower Sort/Gul/Blå Kaptajnen for de tyske mestre har i klubbens pre-season spillet i den forgangne model i Adidas' Predator-kollektion, nemlig Adipower og det til trods for tidligere at have være i LZ, som det kan ses her. Vi fristes derfor til at tro, at han gør det af egen fri vilje og blot foretrækker den gamle model. Hvad tror du?

Neven Subotic (Borussia Dortmund) - Adidas adiPURE 11pro Hvid/Blå/Sort Vi bringer endnu et spot fra Dortmund-lejren og denne gang er det forsvarsklippen Subotic, hvis loyalitet er skiftet. Han har nemlig fravalgt sine Puma-støvler og er nu at finde i Adipure 11Pro. Interessant at han ikke har valgt at spille i Adizero, da han for Puma foretrak letvægteren Evospeed.

Daniel Sturridge (Storbritanien) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Det britiske OL-hold måtte desværre tage afsked med hjemmepublikummet ovenpå et nederlag til Sydkorea. Efter 1-1 i den ordinære spilletid skulle der findes en vinder på straffespark. Efter de første fire skytter for begge hold sikkert konverterede deres spark, hvilede et stort pres på Sturridge. Desværre brændte han i sine T90 Laser IV med almindeligt SG-knopsystem og ikke SG-Pro, som mange andre foretrækker og dermed røg Team Great Britain ud da Sydkorea scorede på deres næste spark.

Papiss Cissé (Newcastle) - Nike Tiempo Legend IV Clash Hvid/Sort Sidste sæsons kæmpesucces bragede mål på samlebånd ind for Newcastle i sine Nike T90 Laser IV, men op til den nye sæson har han måske drænet dem for mål, da han under pre-season forberedelserne har spillet i Nike Tiempo Legend IV. Om det blot er et midlertidigt skifte må tiden vise, men i alle fald klæder den Newcastles nye trøjer fortrinligt.

Lass Diarra (Real Madrid) - Adidas Predator Adipower Blackout De spanske mestres midtbane er usandsynligt godt besat og blandt andre Diarra kæmper for spilletid. Det fik han imod Santos Laguna hvor han spillede i Adidas Predator Adipower i launch-farven Rød/Sort/Hvid, som han dog havde valgt at blackoute. En skam hvis du spørger os, da vi er store fans af de klassiske Predator-farver. Hvad siger du til det?

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Mørkegrøn/Neon Custom Én af verdens bedste og højt profilerede fodboldspillere kunne i sidste uge spottes i launch-farven af Vapor VIII, men nu er han imidlertid skiftet til den nyeste farvevariant. Det forsinkede skift skyldes måske Ronaldos specielle ønsker, da han har fået monteret et Vapor VII-knopsystem på støvlerne. Hvorfor han foretrækker det skal forblive usagt, men interessant eftersom Ronaldo tidligere har svoret ved SG-Pro knopsystemet.

Mesut Özil (Real Madrid) - Adidas Predator LZ Blå/Rød En af frontfigurerne for Nikes Mercurial-kollektion har netop luftet ét af de mest overraskende støvleskift længe. Han har nemlig vraget sine Vapor VIII til fordel for Adidas Predator LZ. Özil har ellers i en længere årrække været synonym med Nike og det bliver derfor spændende at se hvor stor indflydelse han får hos Adidas, som han vender tilbage til - tyskeren med de tyrkiske rødder spillede nemlig i Die Drei Streifen da han var i Schalke 04. Vi følger naturligvis op på sagen.

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero Krom/Orange Verdensetteren har de seneste dage luftet hvad der ligner en ny farvevariant af hans foretrukne støvler, Adidas F50 Adizero. En forkromet sølvfarve spædes op med en klar orange kontrastfarve og på fødderne af Messi ser de ud til at blive et stort hit. Hvad siger du til dem?

Andres Iniesta (FC Barcelona) - Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort Også Messis holdkammerat fandt vej til vores støvlespots, da han imod PSG var trukket i den nye Nike CTR360 Maestri III Gul/Sort, som han er frontfigur for. Foruden at repræsentere støvlen på flotteste vis klædte den i den grad også Barcelonas friske, nye udebanesæt rigtig godt.

Ashley Young (Manchester United) - Adidas F50 Adizero Sort/Sølv/Gul Den skarpe kantspiller er trukket i den nye Adizero-farvevariant, som vi ikke har set på mange proffer. Faktisk mindes vi kun at have spottet Bale og nu Young i den rå farvevariant. Vi synes den så meget skarp ud på grønsværen, men hvad synes du?

James Milner (Manchester City) - Nike CTR360 Maestri III Sort/Rød Hos den anden Manchester-klub løber slideren James Milner rundt og forbederer klubbens titelforsvar. Det gør han vanen tro i sine Nike CTR360 Maestri, men i stil med flere og flere professionelle foretrækker han den alternative farvevariant, nemlig sort/rød. Bemærk i øvrigt at Milner spiller med et knopsystem fra Tiempo Legend-støvlerne, og altså ikke lader til at have taget det ændrede Maestri-knopsystem til sig endnu.

Romelu Lukaku (Chelsea F.C.) - Nike T90 Strike IV ID Hvid/Sort Det belgiske stortalent er i fuld færd med at tilspille sig en startplads i det stærkt besatte Chelsea-angreb. Han er også ved at finde sig til rette i et par specialdesignede Nike T90 Strike IV i hvid/sort. Elegant farvevalg, men interessant at se han har valgt takedown-modellen, hvilket kan ses på syningen langs Adaptive Shield.

Frank Lampard (Chelsea F.C.) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Blå/Sort Klub-koryfæet er i stil med sin førnævnte holdkammerat ligeledes ved at spille sig til rette i et par nye støvler. Lampards valg er faldet på den seneste Adipure-farvevariant hvid/blå/sort, som vi især glæder os til at se parret med Chelseas nye udebanesæt. Match made in heaven?

Hiroki Sakai (Japan U23) - Puma evoSpeed 1 Hvid/Blå/Rød custom Japan er kommet rigtig godt i gang under OL, og med på holdet er den 22-årige Hiroki Sakai. Hannover 96-højrebacken spiller i sin Puma evoSpeed 1 i mikrofiber og FG-knopsystem, men har fået tilpasset sålen til de vandede baner i England med en hjemmelavet mixed-sål. Interessant er det i øvrigt, at Sakai indtil kort inden sit skifte til Hannover ofte skiftede mellem Adizero og Puma v1.11. Mon han har fundet sin faste støvle i evoSpeed?

Ritchie De Laet (Leicester City) - Adidas adiPURE 11pro Hvid/Hvid/Sort Den nykårede Leicester City-spiller med en fortid i Manchester United og Stoke City troppede i Leicesters pre-season op i et par nye AdiPURE 11pro-støvler. De Laet er en af de eneste proffer vi har set i den næsten helt hvide AdiPURE, og vi synes faktisk at støvlen ser enormt skarp ud på banen.

Spækket med støvlespots kan det i denne uge være svært at vælge det bedste, men vi synes du skal gøre et forsøg alligevel. Måske Özil i Adidas? Lukaku i en takedown? Måske noget helt tredje? Lad os høre dit bud i kommentarfeltet nedenunder.