Mød de nye adidas WMNS-støvler

01.01.2018

Skrevet af Frederik

adidas fejrer de nye år med to spritnye støvler. Mød adidas Predator 18.1 og Nemeziz 17.1 til alle kvindelige fodboldspillere og til de heldige fyre med små fødder. Tjek dem ud nedenfor.

Der er gået ca. 6 måneder, siden adidas' seneste lancering af kvindefodboldstølver. Men i idag, den første dag i det nye år, giver adidas os to par lækre colourways, som vi kan nyde i 2018. De er uden tvivl ventetiden værd, og heldigvis er jeg en størrelse 42, så jeg køber måske også lige et par.

adidas Predator 18.1 WMNS og adidas Nemeziz 17.1 WMNS kommer begge med snørebånd, samme overdel som mændenes versioner af støvlerne og med en ultra-letvægts adidas Sprintframe ydersål - fremstillet specielt til kvinder.

Fortsættes nedenfor.

Når man kigger på designet på de nye Predator 18.1 og Nemeziz 17.1, er der i mine øjne ingen tvivl om, at begge colourways er nogle af de bedste, vi har set fra adidas, hvis man sammenligner med de forskellige colourways, som 2017 bød på. Hvis det er niveauet for 2018, kan vi godt se frem til et stærkt år fra adidas. Det eneste problem er, at der faktisk er en reel chance for at få hovedpine, hvis man skal vælge mellem disse to skønheder.

På nuværende tidspunkt er de mandlige læsere formentlig allerede faldet fra, men hvis der skulle være nogle tilbage, så har jeg en hemmelighed til jer. Hvis du gerne vil have et par af disse støvler, så er de i virkeligheden unisex, selvom de er reklameret som en kvindestøvle. Støvlerne går helt op til en str. 42, så hvis de passer dig, er der ikke rigtig noget, der kan holde dig tilbage fra at iføre dig et par.

Køb dit par adidas kvindefodboldstøvler lige her.