Den første afdeling af Unisport Keeper Camp 2012 løb af stablen i København på Gladsaxe Heros baner i København d. 26.-27. juli, hvor 72 unge målmænd spændt var mødt op for at blive trænet af nogle af landets ypperste målmandstrænere efter Lars Høghs principper. Vi var med, og du kan her se hvordan dagen forløb - og måske du kan spotte dig selv?

Unisport Keeper Camp 2012 blev skabt med ønsket om målmandstræning på eliteniveau, og med Keeper Coach Lars Høgh i spidsen var alle forudsætninger på plads. De 72 målmænd mødte forventningsfulde og spændte op torsdag morgen og kom hurtigt i gang med træningen, der er den samme, som landsholdets målmænd træner efter.

Det var et par rigtigt gode dage, hvor de mange målmænd både lærte gribe- og faldteknik, placering i målet samt distribution med fokus på udspark. Til campen var også en boldkanon fra Ball Training Machine, som kunne sætte målmændene på prøver på stregen.

Vi var også til stede til Unisport Keeper Camp med et kamera, og du kan derfor se et sammendrag af dagen herunder - både med kommentarer fra deltagere, deres forældre, handskeproducent Adam Sells samt Lars Høgh, der står for selve campens træningsprogram.

Hele Unisport vil gerne sige en stor tak til Gladsaxe Hero, Balltrainingmachine.com, Sells Goalkeeper Products samt naturligvis det dygtige og engagerede trænerteam - og ikke mindst de mange deltagende målmænd. Tak for et par rigtig gode dage, som vi håber at kunne gentage i fremtiden.

Husk at du stadig kan nå at få billet til Keeper Camp i Århus - bestil den her

Var du med til Unisport Keeper Camp, eller har du allerede booket billet til Århus? Vi vil meget gerne have feedback på dagene, så har du en kommentar eller store forventninger til Århus-campen, så hører vi meget gerne fra dig i boksen herunder.