Hovedstadsklubben S.S. Lazio spillede i den forgange sæson med Puma på brystet, men det er slut nu. Til et italiensk hold hører sig naturligvis en italiensk sponsor, og her kommer Macron ind i billedet. De har overtaget sponsoratet og er nu klar til at præsentere Lazios nye trøje, som du kan se lige her. Hvad siger du til dem?

Der er naturligvis kommet nye hjemmebanetrøjer og de er klaret i den klassiske lyseblå farve, der er så kendetegnende for Roms Ørne. Det er en af de mest stilrene trøjer vi har set i år og udstyret med en klassisk krave kommer hjemmebanetrøjen til at tage sig godt ud på banen såvel som i dagligdagen. Så når Mauro Zarate, Miroslav Klose og resten af holdet træder på banen, er de i alle fald klædt godt på, uanset hvilke opgaver der venter dem.

Udebanetrøjen læner sig i høj grad op af hjemmebanetrøjen - faktisk så meget, at det er den samme trøje i andre farver. Men det gør såmen heller ikke noget, for man skal aldrig reparere noget, der ikke er gået i stykker, eller skifte ud på et vindende hold og det har Macron så holdt sig fra. Det har dermed resulteret i en rå, elegant udebanetrøje i sort med himmelblå kontrastfarver.

Som det er tilfældet for professionelle fodboldhold, er en 3. trøje et krav og det har Lazio naturligvis efterkommet. Med en flot sæson i Serie A, der udmundede i en 4. plads og derved en adgangsbillet til Europa League får vi forhåbentlig denne hvide, stilrene trøje at se på banen. Den er til forskel for hjemme- og udebanetrøjen lavet uden klassisk krave, men det skal ikke tage noget fra designet, der istedet erstattes af himmelblå accentfarver.

I forbindelse med lanceringen af trøjerne, har Lazio kompileret en kort, men rigtig flot film, hvor du for alvor kan nyde detaljerne på trøjerne.

Du kan allerede nu forudbestille din favorit Lazio-trøje her, med en forventet levering midt i august - kun 599 kr.

Vi synes rigtig godt om Lazios nye trøjer og glæder os til Europa League og Serie A sparkes igang, så vi kan få fornøjelsen af at se dem i aktion. Men hvilken af trøjerne ser du mest frem til at se på? Lad os høre hvilken af trøjerne du har som favorit i feltet nedenunden.