Sommeren er over os, og selv om det har været sparsomt med det helt vilde sommervejr, er vi trods alt blevet bidt af stemningen og er i godt sommerhumør. Derfor har vi barberet prisen ned på utroligt mange ting, og vil du gøre et kup inden efterårssæsonen går i gang, er nu et ganske godt tidspunkt at slå til.

Efterårssæsonen står for både fodboldspillere og -fans for døren, og derfor er det tid til at geare op til en ny sæson med masser af fodbold. I vores store Sommerudsalg er der noget for enhver smag, og vi har sat prisen ned på både fodboldstøvler, fodboldtrøjer samt en masse godt udstyr.

Hvis du skal i gang med den nye efterårssæson og mangler et par nye fodboldstøvler, har vi et rigtig godt udvalg af både topstøvler samt de lidt billigere modeller at vælge imellem. Eksempelvis kan du spare 40 % på et par Adizero i Hvid/Gul samt støvlens take-down modeller. Farven er den, som Lionel Messi og Shinji Kagawa spiller med, og vil du gerne trække i samme flotte farvevariant som dem, er her en glimrende mulighed.

Bestil dit eget par af Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort her - 1.139 kr. - spar 40 %.

Du kan også sikre dig en anden populær letvægtsstøvle, nemlig den elegante Puma evoSpeed 1, som er tyskernes nye letvægtsstøvle. Med en vægt på 198 gram er den blandt de letteste læderstøvler på markedet, og er benyttet af eksempelvis Sergio Agüero.

Bestil Puma evoSpeed 1 Hvid/Rød lige her - 1.019 kr. - spar 40 %.

Et godt og billigt støvlealternativ til den kommende sæson er Diadora Zonda, som med sin bløde overdel af kængurulæder er både komfortabel og elegant på bolden. Der er tale om en støvle med alle de klassiske dyder, og du kan spare hele 66 % på Zondaen i både hvid og sort.

Gør et kup med Diadora Zonda Hvid/Rød og Sort/Gul til kun 399 kr. - du sparer 66 %.

Er du på udkig efter en fodboldtrøje, er vores udvalg også rigtig stort. Du kan således få trøjer fra både FC Barcelona, Manchester United, Polen, Frankrig, Liverpool, Kroatien, England og Holland. Er du i det patriotiske hjørne har vi naturligvis også den danske landsholdstrøje, som de danske drenge slog deres folder i under EM 2012. Således er både hjemme- og udebanetrøjen blevet sat ned med hele 45 %, og der er derfor en rigtig god lejlighed til at få en landsholdstrøje i hus.

Vil du også gerne vise de Rød/Hvide farver? Så bestil din Danmark hjemmebanetrøje lige her - kun 299 kr. - spar 45 %.

Er du målmand og står med et par slidte handsker, har vi også fået et godt tilbud i stand, så du kan få optimalt greb i efterårssæsonen. Her har vi barberet halvdelen af prisen på et par Sells Silhouette Exosphere, Silhouette Breeze samt Silhouette Aqua.

Få dit par Sells Silhouette Exosphere lige her til 349 kr. - spar 50 %.

Vores store Sommerudsalg er dog ikke begrænset til disse produkter, og du finder både masser af fodboldstøvler, fritidstøj, fodboldtrøjer samt diverse udstyr i vores Sommerudsalgs-sektion, hvor der sikkert er noget der vil interessere dig.

Er du blevet klar til den nye sæson med dit udstyr, eller skal du benytte dig af et af vores gode tilbud? Del meget gerne hvad du har klar af gear til efterårssæsonen med os.