Nike CTR360 Maestri III er netop blevet lanceret, og vanen tro tager vi et grundigt kig på støvlen i vores WebTV. Derfor får du i dag en grundig gennemgang af den nye dirigentstøvle, hvor Jakob kigger på overdelen, kontrolpanelerne og det nye knopsystem.

Med introduktionen af CTR360 Maestri III lavede Nike en smule om på den silo, de introducerede i 2009. Her var CTR360-støvlen meget revolutionerende, da den var lavet helt specielt som kontrolstøvle til midtbanegeneralen med Cesc Fabregas i spidsen.

Nu spiller Fabregas i Puma, men CTR360 er blevet ved med at udvikle sig, og er i dag på 3. generation. Her er der blevet ændret en del ting i forhold til dens forgænger, CTR360 Maestr II. Bl.a. er overdelen blevet lavet med den nyeste generation af Kanga-Lite, som for første gang nogensinde er udstyret med Nikes nye All Conditions Control-teknologi.

Samtidig er støvlen også blevet udstyret med nyt knopsystem samt en ændret kontrolzone på indersiden af støvlen. Hvorfor og hvordan disse er blevet ændret, kan du høre Jakob fortælle mere om i sin præsentation af den Gul/Sorte støvle.

Husk at du allerede nu kan forudbestille din Maestri III, så du er blandt de første til at få den når den lander på lager. Bestil den her. - kun 1.274,- kr.

Hvad synes du om CTR360 Maestri III fra Nike? Glæder du dig til den lander og du kan prøve den, og hvad tror du Jakobs dom lyder over støvlen? Giv os meget gerne en kommentar med på vej i kommentarboksen under nyheden.