Vi kunne i går løfte sløret for Chelsea F.C.'s nye tredjesæt og nu har den helt vilde trøje været forbi vores fotograf, der har taget en masse flotte billeder af den. Kan Chelsea gentage Champions League succesen i denne trøje? Glem ikke at give os din mening med sidst i artiklen.

London-klubben med russiske Roman Abramovic bag sig havde en særdeles succesfuld sæson, hvor det blev til sejr i FA Cup'en og Champions League. Nu går klubben videre med sine ambitioner om en gylden fremtid, hvor de med købene af Eden Hazard, Marko Marin og Oscar bestemt har gjort deres intentioner klare - kan det lykkes dem?

Derfor har de op til den nye sæson også fornyet deres arsenal af spillertrøjer og alt fra hjemmebane- til tredjetrøje fået en bemærkelsesværdig overhaling. Som vi har været vant til det de forrige år er det tyske Adidas der står bag Chelseas trøjer og dette må siges at være ét af de bedste år nogensinde.

Du kan også komme med om bag kameraet til lanceringen af Chelseas trejdesæt hvor blandt andre Gary Cahill, Juan Mata og Daniel Sturridge giver sit besyv med om klubbens nye spillersæt, trejdetrøjen inkluderet.

En enormt lækker hjemmebanetrøje har draget inspiration af klubbens guldstænkte sæson og den elegante udebanetrøje henleder tankerne på en lys fremtid for klubben. Så er der klubbens nye tredjetrøje som vi kigger på og den er i den grad noget for sig selv - den er intet mindre end rå.

Designet i hovedsageligt er de lækre detaljer udført i en iøjnefalde gul farve, der fader ubesværet ud i den sorte baggrund. Det er i hvert fald helt sikkert at London-klubbens hold vil være et skræmmende mandskab at få på besøg i disse spillersæt og med de nye indkøb er der lagt i kakkelovnen til en lovende sæson.

På brystet sidder de tre striber fra Adidas som de har gjort det siden 2006 akkompagneret af det velkendte klublogo samt klubbens trofast sponsor Samsung, der har stået klubben bi siden 2005 og dermed gået hen og blevet synonym med klubben af selv samme årsag.

Trøjen er som vi kender det fra Adidas produceret i den lækre metervare ClimaCool, der med sine sved- og fugttransporterende egenskaber gør trøjen mere end egnet til dyrkelse af motion, men ligeledes gør sig godt til fritidsbrug.

Du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar af den enestående trøje her - med en forventet levering i midten af august, fra kun 449 kr.

Med under en måned til sæsonstart i den engelske liga bliver det spændende at se hvordan Chelsea lægger fra land, men endnu vigtigere hvordan deres trøjer tager sig ud på banen. Hvad siger du til Chelseas trøje? Er den lige dig? Lad os høre hvad du synes i kommentarfeltet nedenunder.