De seneste to uger har Fredagstilbudet ikke rangeret i vores ugentlige portefølje, men nu hvor Jakob og Jacob er kommet hjem fra ferie, er det naturligvis tilbage - og det med stil. I denne uge kan du nemlig spare hele 46% på den lækre speedstøvle Pelé Sports Trinity 3E FG Sort/Neon. Den kan blive din for 799 kr., men du skal slå til inden fredagen er omme - hvad siger du til det?

Det tysk-baserede firma ført an af ingen ringere end fodboldlegenden Pelé har den seneste tid forkælet os med den ene spændende lancering efter den anden. Vi blev blandt andet præsenteret for Pelé Sports første speedstøvle nogensinde, nemlig Trinity 3E SL. Udført i en elegant overdel af mikrofiber, der hurtigt former sig efter foden og en vægt på 170 gram er det bestemt en støvle der er værd at overveje - især til denne helt fantastiske pris.

Pelé Sports Trinity 3E SL FG Sort/Neon til kun 799 kr. - du sparer imponerende 46%.

For lige at gentage os, så kan du altså for blot 799 kr. sikre dig en af de mest innovative og spændende speedstøvler på markedet lige pt. - du sparer hele 46%. Med det sagt får du også rigelig valuta for pengene, med lav vægt og glimrende komfort. Derudover er Trinity 3E også udstyret med et af de mest revolutionerende knopsystemer nogensinde - det er nemlig assymetrisk og det er helt bevidst; knoppernes placering forebygger skader og opbygger samtidig dine benmuskler imens du spiller.

Du skal bare skynde dig at slå til inden fredagen er omme, for tilbudet ophører ved midnat i aften. Så bestil dit par Pelé Sports Trinity 3E SL Sort/Neon her - de koster beskedne 799 kr. - det vil sige du sparer hele 46%.

Du kan resten af fredagen sikre dig et par af de mest innovative og lækre speedstøvler på dagens marked til næsten halvpris - de koster nemlig kun 799 kr. Hvad siger du til denne uges Fredagstilbud? Er det noget du kunne finde på at udnytte dig af? Giv lyd fra dig i kommentarfeltet nedenunder.

web survey