I går kunne vi løfte sløret for endnu en elegant speedstøvle fra Pelé Sports og i dag fortsætter lanceringerne. Nu kan vi nemlig præsentere Trinity 3E Hvid/Rød, der i stil med mærkets tidligere farvevarianter holder sig det til klassiske, stilrene look. Byd velkommen til den lækre speedstøvle og lad os høre hvad du mener om den.

For støvlekendere er Pelé Sports' fodboldstøvler nok et af de største samtaleemner for tiden. Ført an af den brasilianske Pelé, har mærket produceret en række meget interessante støvler - herunder Pelé Sports Trinity 3E som vi skal kigge nærmere på i denne artikel. I stil med tidligere udgivelser fra Pelé Sports, har man valgt en meget neutral, men meget elegant, meget i stil med legenden selv - så hvis du ønsker at skille dig lidt ud med dit støvlevalg, så kunne Trinity 3E godt være noget for dig.

Det tyske mærke har i samarbejde med Pelé designet en række fodboldstøvler med nogle helt klare hovedpunkter i fokus. Hovedsageligt skulle komforten være i orden, således at du ikke skulle føle ubehag over 90 minutter, samtidig med at du skulle undgå unødvendige skader. Pelé Sports første udgivelse var den klassiske læderstøvler "1970" i et tidsløst design med pløs, men med Trinity 3E har man for i den grad gjort sig bemærket på speedmarkedet.

Pelé Sports har som bekendt bevæget sit fokus fra klassiske læderstøvler, til banebrydende speedstøvler. Trinity 3E kommer i mikrofiber i en overdel, der kaldes Symbioskin, som består af 3 individuelle lag presset sammet. Dette skulle give et enormt blødt og lækkert materiale, der hurtigt smyger sig om foden, giver en god komfort og et enormt lækkert touch på bolden. Så ikke blot en anderledes og spændende støvle, men også en meget lovende speedstøvle.

Den tynde og lækre overdel giver derfor uforlignelige forhold for den hurtige dribler. Med et skarpt touch og en lav vægt på imponerende 170 gram, er der garant for et par giftige ryk ned ad langsiden og ind igennem forsvaret. Jakob var i hvert fald ganske positivt stillet overfor Pelé Sports Trinity 3E, da han satte den op imod konkurrende speedstøvler på markedet, i den store farttest, som du kan se her.

På Trinity 3E finder du en helt assymetrisk snøring, der giver en meget ren sparkeflade, men du finder ikke nogen sparkeforbedrende egenskaber. Derfor skal du ikke forvente at få mere skru eller power i bolden når du sparker, men derimod kan du trygt stole på, at hvis du har et godt spark, så forbliver det et godt spart, da den leverer hvad den skal.

Pelé Sports Trinity 3E er udviklet i samarbejde med en række Formel 1-ingeniører, der har været med til at holde vægten nede på flotte 170 gram. Dermed holder den sig under de 200 gram, der i disse dage betegnes som et succeskriterie for speedstøvler.

Men teknologien stopper ikke her, for som nævnt tidligere har Pelé Sports arbejdet på at knopsystemet skulle konfigureres således, at du træner din muskler i benet imens du spiller. Det har de kaldt "at tackle det 3. element", hvoraf navnet stammer, "3E". Dermed tilbyder Trinity 3E et meget spændende alternativ til de andre speedstøvler på dagens marked.

Der hvor Trinity 3E for alvor skiller sig ud fra mængden, er ved det helt nytænkende knopsystem. Traditionelt set har fodboldstøvler haft et symmetrisk knopsystem, men Trinity 3E gør op med denne konventionelle tankegang. Således har Pelé Sports skabt et knopsystem, der passer til den assymetriske bevægelse foden laver, når man er i bevægelse. Den bageste røde knop sikrer, at man har den tidligst mulige kontakt med jorden, mens de forreste knopper er designet til at give en eksplosiv acceleration.

Når det kommer til støvlens speed-egenskaber har Pelé Sports søgt hjælp fra Duisburg-Essen Universität i Ruhr-distriktet. Her har forskere arbejdet på at finde den knopsammensætning, der sikrer den mest effektive acceleration. Det er imponerende resultater man er kommet frem til i samarbejde med tyskerne. Angiveligt skulle man i spil på små områder, kunne sikre sig en fordel på op til 40 cm, i forhold til nogle af markedets øvrige støvler. På lange distancer skulle fordelen blive helt op til 1,5 meter.

Du kan naturligvis finde Pelé Sports Trinity 3E Hvid/Rød hos os - kun 1274 kr.

Vi har nu løftet sløret for Trinity 3E i både kængurulæder og lækkert mikrofiber, men hvilken af støvlerne har mest interesse hos dig? Hvilken af støvlerne havde du valgt? Måske en helt tredje? Lad os høre din mening i kommentarfeltet nedenunder.