Mød den nye Nike Mercurial Vapor XI NJR 'Puro Fenomeno'

21.12.2017

Skrevet af Mathias

Neymar er helt unik, men han går samtidig i fodsporene på nogle seriøse legender. Nike lancerer nu hans nye Mercurial Vapor XI ‘Puro Fenomeno’ signaturstøvle.

I denne verden er intet sikkert udover døden, skatterne, og at Nike altid samarbejder med mindst én hyper-populær brasiliansk angriber. Før Neymar var det Ronaldo “Ô Fenomeno” og begge må siges at være fænomenale spillere at se på banen. Nike udnævner nu Neymar som “Puro Fenomeno” og præsenterer en signaturstøvle, som hædrer Ronaldo Limas originale Mercurial fra 1998.

Hans nye Nike Mercurial Vapor XI NJR Puro Fenomeno er fyldt til bristepunktet med throwback arv, som fejrer den ikoniske støvle båret af Ronaldo under VM 1998. Mercurial Vapor XI overdelen er for eksempel blevet modificeret med de samme “grooves” som den originale støvle. De løber langs støvlen og giver et super strømlinet look til den i forvejen knivskarpe Vapor-silhouette. Nike har også flyttet deres berømte swoosh fra forfoden til siden af støvlen, hvilket får den til at ligne den gamle Ronaldo-støvle endnu mere.

På hver sin side af støvlen finder du ordene “Ousadia” og “Alegria” skrevet så småt, at man nemt kunne overse det. Dem af jer, som husker tidligere Neymar signaturstøvler, kan måske nikke genkendende til ordene, som nemlig også var navnet på en Hypervenom-farvevariant, han fik lavet i 2016. De to ord kan oversættes til “Dristighed” og “Glæde”, hvilket er blevet til en personlig mantra for Neymar, både på og af banen.

Bestil dit par Nike Mercurial Vapor XI NJR Puro Fenomeno lige her og få dem inden nytår!

Fortsættes herunder.

Den sidste signaturstøvle Nike lavede til Neymar var “Written in the Stars”, og med den lancering lagde Nike ret meget arbejde i også at tilføje farvevarianten til deres Superfly-model, selvom de vidste, den aldrig ville blive brugt af Neymar. I denne omgang har de besluttet kun at lave Vapor og de andre modeller uden sok, hvilket jeg i den grad støtter. Det føltes mega akavet, at de havde lavet et støvle til Neymar som han ikke engang selv ville bruge. Et godt kald af Nike!

Alle støvlens modeller vil til gengæld blive lavet i børnestørrelser, hvilket betyder, at ligegyldigt hvor gammel du er, så kan du få præcis den samme støvle, som Neymar bruger. Derudover kan du faktisk eje og spille i dem langt inden Neymar selv, fordi Unisport har dem på lager og er klar til at sende fra i dag, hvorimod Neymar må vente helt til januar til at bruge sine i kamp.

Bestil dit par Nike Mercurial Vapor XI NJR Puro Fenomeno lige her og få dem inden nytår!