Bliv kongen af alle underlag med adidas Court, Cage og Street modellerne

14.10.2015

Skrevet af Mathias

Moderne fodbold bliver spillet på alle underlag og de sko der bliver brugt er på den tekniske front blevet opgraderet i stor stil de sidste par år. Siden introduktionen af adidas’ revolutionerende X15 og Ace15 støvler, har de også lanceret modeller til court, cage og streetbaner. Se de nyeste farvevarianter og hør mere om konceptet her.

Indendørssæsonen står i den grad for døren og tiden til nye sko til indendørs ‘courts’ er kommet. Adidas’ nye tilføjelser på deres almindelige fodboldstøvler har også fundet vej til deres sko til andre underlag og modellerne er derfor i den grad på niveau med støvlerne. Adidas Court modellerne er lavet til spil på indendørsbaner, så hvis du vil dominere spillet der er det dem du skal tage et kig på.

Du kan finde det meget brede udvalg af adidas Court sko lige her.

Når græsbanerne begynder at blive mudret til, er der dog folk der vælger at blive udenfor og spille deres fodbold på de talrige og let genkendelige multibanebure man ser rundt omkring. Det hurtige og nonstop spil er den perfekte måde at forbedre sin kontrol, på en måde som 11 mands fodbold simpelthen ikke kan. Underlaget er ofte et blødt turf materiale, hvor et par TF støvler giver dig det greb du har brug for, når du skal ydmyge din direkte modstander.

Til turfbanerne har adidas specialiseret deres X15 og Ace15 med en Cage opdatering, som du kan finde lige her.

Afslutteligt er det sidste underlag som adidas’ small-sidede fodboldsko dækker også det absolut mest populære. Siden seriøs streetfodbold opstod i Amsterdam har det eksploderet i popularitet og de hårde og sindssygt skill-baserede kampe kræver de bedste våben til at afmontere modstandere. Dertil har adidas designet deres X15 og Ace15 Boost, som i bund og grund bare er deres fodboldstøvler, men med den bløde Boost sål. Den bløde sål er utrolig vigtigt, så du skåner dine led fra de hårde stød der kommer på asfalt. Den komfort sålen giver er så populær at skoene faktisk ret ofte også bliver brugt på indendørsbaner, selvom det ikke er det de er lavet til. Jeg selv ville altid foretrække Court modellerne til indendørs, da de har en lavere profil, men hey, jeg skal ikke stoppe jer.

Du kan finde en af verdens suverænt bedste street sko lige her - adidas X15 og Ace15 Boost.

Aldrig gå ned på udstyr som man siger og adidas sørger for du absolut ingen undskyldninger har, fordi der er intet underlag tilbage, hvor de ikke har et par specialiseret sko til dig. Hvor spiller du det meste af din fodbold - indendørs courts, turf cages, eller streetbaner?