I går kunne vi præsentere CTR360 Maestri III, og nu har vi også haft støvlen forbi vores fotograf, der har givet den en Unisport-behandling. Du kan derfor se de mange skarpe og flotte billeder af den nye midtbanestøvle lige her - og husk at klikke på billederne og se dem i større udgave i vores galleri!

Efter støvlen er blevet lanceret har meningerne været enormt spredt, og hvor mange har synes at støvlen var mindre køn har der også været rigtig mange positive reaktioner på Maestri III. Har du endnu ikke besluttet dig for om den er noget for dig, kan du her se vores lækre detaljebilleder af CTR360 Maestri III.

Den nye dirigentstøvle er lavet med midtbanespillerens behov in mente, og giver med en blanding af øget kontrol, superbt greb i banen samt god komfort og støtte rigtig gode forudsætninger for at Andres Iniesta, Alex Oxlade Chamberlain, Jack Wilshere og Ganso kan performe deres bedste.

Maestri III har fået en overdel lavet af den nyeste generation af Kanga-Lite, hvor Nike har forbedret materialets egenskaber drastisk. De læderlignende egenskaber er intakte, og overdelen er derfor smidig og lækker - men samtidig er den også mere vandafvisende en den Kanga-Lite der bruges på CTR360 Maestri II.

Disse vandafvisende egenskaber skyldes i høj grad introduktionen af All Conditions Control (ACC), som er et af Nikes nye koncepter. Denne belægning på overfladen sikrer et næsten ensartet, godt greb i bolden i både våde og tøre forhold, og ACC var faktisk en direkte konsekvens af mange professionelles ønsker. De fleste var rigtig glade for Maestri II, men bad om at overdelen greb endnu mere i bolden i vådt føre.

På den nye Maestri har Nike igen ændret på støvlens indersidepaneler, hvor man har droppet tanken om separate Pass og Receive Pads og i stedet introduceret de 8 nye 3D control pads. Disse seperate paneler sørger for at skabe maksimal kontaktflade med bolden samtidig med at de små riller og finner griber optimalt i bolden. På denne måde opnås en større kontrol over bolden, uanset om man tæmmer eller afleverer den. Således får du et større område og ikke er begrænset til at skulle bruge et af de to Pads som tilfældet var på Maestri II.

Endvidere har Nike droppet deres Dampening Pods på vristen af Maestri. I stedet er overdelen lavet med små udhulinger, der nærmest henleder tanken på en golfbold. Disse øger den friktion der er mellem bold og fod, og på denne måde forbedres touchet på bolden også så man får en mere præcis føling ved driblinger end man gjorde med de foregående generationer af Maestri-støvlen.

Slutteligt har Maestri III fået et nyt knopsystem, og væk er den cirkelformede knopkonfiguration. Her har man i stedet introduceret rundede knopper på indersiden af sålen samt blades på ydersiden, hvilket både skaber gode betingelser for de mange drej og hurtige accelerationer, midtbanespilleren laver over 90 minutter.

Vi skyder den nye Maestri III til lynhurtigt at indfinde sig i de store ligaer, og mon ikke også den tager godt over, hvor Maestri II har sluppet? Jakob er naturligvis sat på sagen med at anmelde støvlen, og derfor falder Unisport-dommen også over støvlen lidt senere.

Er den nye Maestri III noget for dig? Forudbestil dit eksemplar lige her - kun 1.274,- kr. med forventet levering i starten af august.

Hvad synes du om den nye Maestri III, nu hvor du har læst mere om den? Er støvlen i orden, og tror du at de mange ændringer i forhold til Maestri II er en god ting? Hvilken farvevariant kan du bedst lide af de to lanceringsfarver - Gul/Sort eller Sort/Rød? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.