Det har været længe undervejs, men Nike har nu endelig løftet sløret for deres nye CTR360 Maestri III, som med et komplet redesign af støvlen er lavet til spilleren der søger at dikteret spillets gang.

Maestri er italiensk for dirrigent, og er støvlen, der verden over bliver favoriseret af midtbanespilleren der baserer sit spil på fuld kontrol over bolden og evnen til at kunne slå den altafgørende aflevering.

Den nye Maestri III er lavet til at give optimale betingelser for denne midtbanespiller, og giver med en blanding af øget kontrol, superbt greb i banen samt god komfort og støtte en ægte midtbanestøvle.

Maestri III er blevet udstyret med en udvikling variant af Kanga-Lite, som i endnu højere grad end tidligere får emuleret kængurulæderets smidige og bløde egenskaber samtidig med at beholde sin enorme holdbarhed og vandafvisende egenskaber.

Disse vandafvisende egenskaber skyldes i høj grad introduktionen af All Conditions Control (ACC), som er et af Nikes nye koncepter. Denne belægning på overfladen sikrer et næsten ensartet, godt greb i bolden i både våde og tøre forhold.

ACC blev udviklet som konsekvens af mange professionelles ønske om bedre greb i bolden i al slags vejr. Således mente mange, at de havde ringere greb i bolden, når deres støvler blev våde, og for en spiller der har behov for krystalklart touch tæller alt. Nike besluttede sig derfor for at udvikle en løsning på dette problem, og ACC blev sat i værk.

Pass og Receive Pads fra Maestri II er på den nye generation af CTR360 blevet erstattet af en række 3D control pads, som med seperate paneler sørger for at skabe maksimal kontaktflade med bolden samtidig med at de små riller og finner griber optimalt i bolden. På denne måde opnås en større kontrol over bolden, uanset om man tæmmer eller afleverer bolden.

Maestri III har også fået et nyt knopsystem, og væk er den cirkelformede knopkonfiguration. Her har man i stedet introduceret rundede knopper på indersiden af sålen samt blades på ydersiden, hvilket både skaber gode betingelser for de mange drej og hurtige accelerationer, midtbanespilleren laver over 90 minutter.

Slutteligt har Nike droppet deres Dampening Pods på vristen af Maestri. I stedet er overdelen udhulet, hvilket øger den friktion der er mellem bold og fod. På denne måde forbedres touchet på bolden også, og man får en mere præcis føling ved driblinger end man gjorde med de foregående generationer af Maestri-støvlen.

Vi har allerede set Maestri III på indtil flere spillere rundt omkring i Europa, og nu hvor støvlen er officielt lanceret forventer vi at se alle de store stjerner i støvlerne.

Både Andres Iniesta, Jack Wilshere, Paulo Henrique Ganso og Thomas Vermaelen forventes at trække i de nye Maestri III. Skal du være blandt det fine selskab?

Du kan allerede nu forudbestille Nike CTR360 Maestri III Sort/Gul her - og indtil kl. 09.00 d. 25.07 kan du få den til kun 1.099,- kr.

Hvad synes du om den nye Maestri III, nu hvor du har læst mere om den? Er støvlen i orden, og tror du at de mange ændringer i forhold til Maestri II er en god ting? Skal du have støvlen, eller venter du på en federe farvevariant? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.