I dag er Manchester Uniteds nye udebanetrøje 12/13 blevet offentliggjort. Den nye trøje er virkelig noget for sig, de Røde Djævle bliver absolut ikke klædt som alle andre.

Det første der umiddelbart springer i øjnene er den meget lange og elegante krave. Kraven går helt ned til midten af brystkassen. Umiddelbart kan man forestille sig at Nike har valgt dette design med henblik på den trøje som Manchester United brugte i FA Cup finalen mod Bristol City helt tilbage i 1909.

Kraven lukkes med knapper, så Rooney, Nani og du selv kan være med til, at justere temperaturen i trøjen. Hele udformningen af kraven er meget gennemført, og vi er ikke i tvivl om at den vil falde i god jord hos Uniteds mange millioner fans.

I nakken har Nike lavet endnu en reference til klubbens stolte historie. Der står "Forged In Industri, Striving For Glory" det betyder "Smedet i industri, stræbende efter storhed". Det henviser til Manchesters historie som en stor arbejderby.

Som noget helt specielt er Manchester Uniteds logo holdt i sort hvid. Dette er sandsynligvis gjort for, både at understrege retrodesignet på trøjen samt, at fremhæve den flotte røde accentfarve trøjen har.

Det er naturligvis Nike der har produceret den nye Manchester United udebanetrøje. Nike har leveret Manchester Uniteds spilledragter siden 2002, og de to parter har papir på hinanden indtil sommeren 2015.

På maven af den nye Manchester United udebanetrøje finder man igen i år det britisk-amerikanske forsikringsfirma AON, som pryder trøjens front. AON har i år annonceret at deres hovedkontor bliver flyttet fra Chicago, Illinois til London.

Som en sidste lille detalje på trøjen har Nike sat en klassisk sort United djævel i nakken. Det er en detalje vi har set før på Uniteds trøjer, og det vækker altid glæde hos rigtige fodboldtrøjekendere, at se at producenten kærer sig om produktet.

Ligesom på alle Nikes øvrige fodboldtrøjer så har den nye Manchester United udebanetrøje også dette helt særlige mærke der bekræfter trøjen autencitet. Nummeret på hver trøje er helt unikt, så du kan være sikker på at ingen har en trøje magen til din.

Nike producerer deres trøjer i det fantastisk effektive Dri-FIT materiale der giver en optimal svedstransport. Det er ofte de sidste to-tre procent der afgør en fodboldkamp, og her kan Dri-FIT være afgørende.

Du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar af den nye Manchester United udebanetrøje 12/13. Den forventede levering er i slutningen af juli.

Manchester United - Udebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 549,-

Manchester United - Udebanetrøje 12/13 Børn FORUDBESTILLING 449,-

Hvad synes du om trøjen? Er retrolooket lige noget for dig? Vinder United titlen tilbage i år? Del din mening med os her i kommentarfeltet