Efter at have fremvist imponerende flotte hjemme- og udebanetrøjer, så har Macron og Napoli også skabt en fremragende tredjetrøje til den syditalienske gigant.

Napolis spillere vil med garanti se frem til, at skulle spille i den nye tredejetrøje. Trøjen har hentet sin inspiration fra de glade firsere, hvor Diego Maradonna slog sine folder i SSC Napoli.

Trøjen har samme karakteristiske krave som også hjemme- og udebanetrøjen. Det assymetriske design er med til, at give trøjen kant, og adskille den fra tidligere tiders Napoli trøjer.

Den primære detalje på trøjen er de to lyseblå striber der er på langs af trøjen. Det er et tilsvarende design som man havde på udebanetrøjerne i midten af firserne mens Maradonna endnu spillede i klubben. I øvrigt kan der drages naturlige paraleller til den argentinske landsholdstrøje.

Napoli har som forsvarende pokalmestre retten til, at bære den ikoniske Coppa Italia skive. Det er blot fjerde gang i klubbens historie at man går ind i en sæson som pokalmestre.

Det er naturligvis allerede nu muligt at forudbestille dit eksemplar af den elegante Napoli 3. trøje 12/13.

Napoli - 3. Trøje 12/13 FORUDBESTILLING 599,-

Hvad synes du om trøjen? Hvilken af Napoli-trøjerne er din favorit? Kommer de langt i Europa League i år?