Se Grizis spritnye PUMA FUTURE

15.12.2017

Skrevet af Frederik

Du kender allerede PUMA FUTURE. Den innovative NETFIT-teknologi gør det muligt for dig at snøre dine støvler, som du vil, så du kan opnå lige netop dén pasform, du ønsker. I dag har superstjernen Antoine Griezmann fået sin egen signatur-colourway af PUMA FUTURE, der indeholder nogle vilde detaljer, og nu kan han altså også få det optimale personlige fit. Tjek støvlerne ud her!

Klik her, hvis du vil læse om den innovative teknologi bag PUMA FUTURE.

Som ung blev Antoine Griezmann vejet og fundet for let af de store klubber, men Grizi overvandt alle odds alligevel. Fra Màcon til hele verden. Antoine Griezmann har skrevet sin egen fremtid, eller FUTURE om man vil. Denne specielle Grizi-version af PUMA FUTURE er designet sammen med Antoine Griezmann. En spiller, der kan sammenlignes med støvlen; hurtigt tænkende, instinktuel og individuel.

Fortsættes nedenfor.

PUMA FUTURE Griezmann Edition indeholder et personligt Griezmann-camo-design, der pryder den øvre del og sålen af støvlen. Camo-designet er skabt ud fra omridset af Grizis hjemby Màcon, Saône-et- Loire-departementet, Bourgogne-Franche-Comté-regionen og selvfølgelig også Frankrig.

En af de fedeste detaljer findes dog ved støvlens hæl. PUMA har nemlig skrevet alle Antoine Griezmanns kendte kælenavne så som Grizou, Tonie, Toinou, Le Petit Diable, El Pricipito og hans egen personlige favorit, Grizi. En detalje, der sætter Griezmanns tydelig præg på støvlen, og en lækkerbiksen for alle Grizi-fans.

På PUMA FUTURE Griezmann Edition ses også et rovdyrs øje, som repræsenterer også franskmandens 'jægerinstinkt' på banen, og som han kan blive inspireret af, hver gang han kigger ned. Sidst men ikke mindst har PUMA lanceret Grizis nye logo på støvlen. Et logo med et aggressivt design, der igen leder tankerne hen på Griezmanns instinkter på banen. Hold øje med ham nr. 7 i de nye FUTURE-støvler!

Vil du snøre dem som Grizi? Så få fingrene i dit par PUMA FUTURE Griezmann Edition lige her.