Den italienske kultklub har offentliggjort den nye trøje som klubben skal bruge i den kommende sæson, hvro der bl.a. står Europa League på programmet for klubben.

Sidste sæson vandt den syditalienske klub mange fodboldhjerter da man gjorde en flot figur i Champions League, hvor man slog både Chelsea og Manchester City. I den kommende sæson vil hjemmebanetrøjen naturligvis igen være lyseblå, som det altid har været tradition i klubben.

Trøjen er holdt i et forholdsvis enkelt design, men både på ærmekanterne og det meste af halsen har et lyseblåt/hvidt stribet bånd. Halsen er lavet i et todelt design, hvor den ene halvdel har det foromtalte bånd, så er den anden halvdel lavet i samme farve som resten af trøjen.

Macron har lavet trøjen på en sådan måde at når spilleren begynder, at svede så skulle farven bliver mørkere og mere intens.

Da Napoli vandt Coppa Italia i forrige sæson, så har klubben derfor rettent til, at bære den ikoniske Coppa Italia-skive på trøjen i den kommende sæson.

Trøjen kan naturligvis allerede nu forudbestilles her på unisport.dk. Den forventede levering er i starten af august. Der kommer tryk til de mest populære af Napolis spillere, så du har mulighed for, at få Maggio, Hamsik eller Cavani på ryggen, men dette lander først i august og kan ikke forudbestilles på nuværende tidspunkt.

Napoli - Hjemmebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 599,-

Hvad er din dom over trøjen? Er det en du skal have i din samling? Fortæl os din mening i kommentarfeltet.