Over hele Europa florerer en ikke offentliggjort gul/sort Nike støvle. Vi har kigget nærmere på, hvem der har spillet i støvlen og hvilken støvle det mon kan være

De seneste uger har flere og flere spillere trukket i et par gule og sorte Nike støvler, der umiskendeligt ligner en CTR360 Maestri. Vi føler os da også relativt overbevidst om at det er en ny udgave af Nikes populære control-støvle der er i støbeskeen.

Jay Spearing - Liverpool FC Liverpools midtbaneslider har spillet i Maestri støvler i lidt over et år, og derfor ville det også give rigtig god mening, hvis det er en ny udgave af Maestri-støvlen som Spearing er trukket i. På ydersiden af Spearings støvler sidder der også noget, der godt kunne ligne en af de pads, som vi har set på Maestri støvlerne.

Sven Bender - Borussia Dortmund Det er ikke mange dage siden at Sven Bender testede en prototype af en Adidas støvle. Men faktisk så skiftede Bender i halvlegen af den samme kamp støvle, så han i anden halvleg spillede i denne gule/sorte Nike støvle.

Jon Toral - Arsenal FC Den spanske reservespiller har ikke trukket den store opmærksomhed til sig på den store fodboldscene endnu. Men de støvler som han har trænet i det sidste stykke tid er meget interessante. Lige netop dette par skiller sig ud fra alle de andre typer af denne støvle vi har set. Bunden er nemlig helt gennemsigtig, modsat de andre støvler de har haft en farvet og sort bund. Det kan selvfølgelig være at han bare har modtaget en tidligere udgave af støvlen. Eller måske den er en takedown-model. Hvad tror du?

Andre Santos - Arsenal FC En anden Arsenal spiller der har været så heldig, at få fingrene - eller fødderne - i den formodede nye Maestri er Andre Santos. Den brasilianske landsholdsspiller ser ud til, at befinde sig rigtig godt i støvlerne. Lige netop denne farvevariant vil med garanti også stå rigtig skarpt til Selecaos spilledragt.

Fredy Guarin - Inter Milan I træningskampen mod slovenske Koper var Fredy Guarin også trukket i et par af de gul/sorte støvler. På indersiden af støvlen sidder der nogle gummifinner, som også vil passe rigtig godt til en ny udgave CTR360 støvlen. Bemærk i øvrigt også den gamle Safari-støvle som lige kan spottes i bunde af billedet, samt den nye Nike Maxim Serie A Fodbold.

Maza Rodriguez - VfB Stuttgart Flere af William Kvists holdkammerater i VfB Stuttgart har også fået lov til, at prøvekøre den mystiske støvle. I træningskampen imod Heidenheim. Det bliver interessant, at se om Kvist ikke også trækker i den nye støvle, når han igen træner med holdkammeraterne.

Zdravko Kuzmanovic - VfB Stuttgart Såfremt at denne støvle er en ny udgave CTR360, så ligner det at der er sket en udvikling af knopsystemet fra Maestri II. Væk er de tre knopper på forfoden der dannede en cirkel, og så er de klassisk baldede knopper forsvundet, og erstattet af smallere, men tilsyneladende lidt længere knopper.

Meget peger altså i retning af at vi snart får en ny Nike CTR360 Maestri, på markedet. Det bliver spændende, at se hvad Nike har i posen denne gang. Der kan efterhånden ikke gå længe inden at vi alle sammen bliver klogere.

Hvad synes du om støvlen? Er det en ny CTR, eller er det noget helt andet? Hvad siger du til farven på støvlen? Del din mening med os her