Den Gamle Dame får nyt tøj. Vi præsenterer den stilrene Juventus hjemmebanetrøje 2012-13

For første gang siden Calciopoli-skandalen rullede i midten af det forgående årti kan Juventus gå ind til en sæson som italienske mestre. Netop den famøse matchfixingskandale har også sat sit præg på den nye Juventus trøje.

Den nye hjemmebanetrøje er naturligvis lavet i de klassiske sort/hvid lodrette striber. Oprindeligt spillede Juventus i lyserøde trøjer, men det var for svært, at holde trøjerne rene og ensfarvede.

En af spillerne, englænderen John Savage, kontaktede en ven i Nottingham og spurgte om hjælp. Vennen i England var en stor Notts County fan, så han tøvede naturligvis ikke med, at sende en ladning af Notts Countys trøjer afsted til Torino. Farverne faldt i god jord hos italienerne, og lige siden har Juventus spillet i sort/hvide trøjer.

Naturligt nok sidder Juventus' eget logo på trøjen. Det er i sig selv ikke specielt overraskende, men interessant er det som står under logoet. "30 Sul Campo" det betyder "30 på banen". Det henviser til, at Juventus de facto har vundet 30 italienske mesterskaber, men de to mesterskaber i 2005 & 2006 er klubben blevet frataget pga. Calciopoli-skandalen.

Som en lille, men flot, detalje står der "Juventus" bag på trøjens nakke. En flot detalje der er med til, at gøre trøjen anderledes ift. tidligere tiders Juventustrøjer.

Inde i trøjens nakke står der "Vincere non è importante è l'unica cosa che contavincere non è importante è l'unica cosa che conta" som betyder "At vinde er ikke vigtigt, det er alt". Det er et citat af den legendariske Juventusspiller Giampiero Boniperti.

På den højre side af brystet sidder naturligvis Nikes eget logo. Juventus og den amerikanske tøjfabrikant har haft papir på hinanden siden 2003, hvor man afløste Lotto som officiel tøjleverandør.

Med største selvfølge er denne trøje lavet i Nikes Dri-FIT materiale, som bruges på alle Nikes trøjer. Det giver en optimal oplevelse for brugeren, da det leder sveden væk fra kroppen på en noget nær optimal måde.

På trøjen må det mærke der bekræfter trøjens autencitet naturligvis ikke mangle. Det findes på alle Nikes trøjer, men alligevel er hver trøje helt specielt da den talkode der sidder på trøjen er unik.

Den nye Juventus-trøje må naturligvis ikke mangle i din samling over flotte og stilrene trøjer. Den kan allerede nu forudbestilles med forventet levering i starten af august.

Juventus - Hjemmebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 549,-

Juventus - Hjemmebanetrøje 12/13 Authentic FORUDBESTILLING 999,-

Juventus - Hjemmebanetrøje 12/13 Børn FORUDBESTILLING 449,-

Hvad synes du om trøjen? Hvad er din mening om "30 Sul Campo"? Er det en trøje du bare må eje? Fortæl os hvad du mener her i kommentarfeltet