Tysklands mest vindende fodboldklub er klar med en flot og elegant sort trøje, som skal bruges primært i Europa.

I mange år har Bayern München været synonym med succes, mesterskaber og verdensstjerner. Den nye Europa-cup trøje som Adidas har designet til die Rekordmeister hylder klubbens stadion, Allianz Arena.

Traditionelt er Bayern Münchens tredje trøje sort, så det er ikke en decideret overraskelse at denne års model også bliver lavet helt i sort.

Meget symptomatisk for den forgangne sæson så er både die drei Streifen og Adidas' logo sølvfarvet. Bayern München blev nummer to i Bundesligaen, DFB pokalen, og Champions League. Absolut ikke hverdagskost for de sydtyske giganter.

Den anden accentfarve på trøjen er den samme farve som vi også ser på udebanetrøjen. Infrarød har Adidas valgt, at kalde farven. Den gør sit til at trøjen for alvor træder ud af mængden og virkelig skiller sig ud.

Den interessante grafik på trøjens bryst forestiller tagkonstruktionen på det mægtige Allianz Arena, hvor de orange prikker symboliserer de solstråler der slipper ind igennem taget. En virkelig flot detalje som mange Bayern-fans nok vil tage rigtig godt imod.

På maven står der det efterhånden ikoniske "T". Deutsche Telekom har siden 2002 været hovedsponsor for Bayern München. Samarbejdet mellem de to enorme brands vurderes til, at være 20 millioner euro værd - om året.

Bayern bruger trøjen for første gang når de spiller Super Cupfinale mod Borussia Dortmund d. 12. august.

Du kan selvfølgelig allerede nu forudbestille dit eksemplar af Bayern Münchens tredje trøje lige her på Unisport.dk. Forventet levering er i starten af august.

Bayern München - 3. Trøje 12/13 FORUDBESTILLING 549,-

Hvad synes du om trøjen? Får Bayern succes i den? Del din mening lige her i vores kommentarfelt.