Inter Milan og Nike har netop løftet sløret for den sort/blå Milano-klubs spilletrøjer næste år, og du kan derfor både se den nye, enkle hjemmebanetrøje samt den elegante, røde udebanetrøje.

Få overblikket over Inters nye trøjer her.

Den forgangne sæson endte ikke godt for Nerazurri, og det skal Inter forsøge at rette op på i den kommende sæson - og har da også allerede købt stærkt ind med Rodrigo Palacio som ny mand i truppen.

Han og Sneijder, Pazzini, Stankovic og Cambiasso skal efter sommeren trække i den splinternye hjemmebanetrøje, når de går ud af tunnelen på Giuseppe Meazza.

Den nye hjemmebanetrøje er naturligvis lavet i, de for Inter, klassiske sort/blå farver, men næste sæson har bredere sorte striber, hvilket giver trøjen et mere dominerende udseende. Med i spilledragten hører sorte shorts og sokker med.

Inter har altid spillet i Sort/Blå siden klubbens grundlæggelse, med undtagelse af 1928-1945, hvor man grundet fascisctregimet blev forenet med Unione Sportiva Milanese og måtte spille med en hvid trøje med et rødt kors over maven. Efter krigen vendte man tilbage til Sort/Blå.

Samtidig er trøjen lavet med sorte ærmer, hvis spids også er sorte - men vendes ærmernes spids om, kan man fremvise den Inter-blå farve. En elegant mulighed, som Nike har benyttet på en håndfuld fodboldtrøjer efterhånden. I trøjens nakke står INTER med hvid skrift, og på maven har Inter stadigvæk hovedsponsoren Pirelli, der har sponseret klubben siden 1995.

Appellerer den nye hjemmebanetrøje allerede til dig? Så kan du forudbestille den her og blive klar til den nye sæson - kun 549,- kr.

Udebanetrøjen er blevet lavet således at den giver Inter et helt nyt, vovet udseende for at signalere til modstanderne, hvem der bestemmer. Trøjen er lavet med rød som grundfarve - og netop denne røde er en vigtig del af Milanos våbenskjold, således at trøjen fanger Milanos identitet.

En Inter-trøje skal dog ikke være rød uden at have de ikoniske farver på, og derfor har Nike toppet trøjen af med trøjens ærmer, der er lavet Blå/Sorte for at holde klubbens arv in mente.

Når Inter i den kommende sæson går på banen i den nye udebanetrøje, bliver det med røde shorts og sokker, og man skaber på den måde et utroligt stilrent udtryk med den nye trøje.

Også udebanetrøjen er udstyret med Pirelli på maven. Dækfabrikanten og Inter har papir på hinanden indtil 2018, hvor det ikoniske store P vil have været på Inters trøjer i 23 år.

Er du mere til den røde udebanetrøje? Så kan den blive din - forudbestil den her med forventet levering medio juli - kun 549,- kr.

Med de nye hjemme- og udebanetrøjer går Inter en spændende sæson i møde - og vi glæder os meget til at høre reaktionerne på de splinternye trøjer fra jer. Hvad er din mening om dem, og hvilken trøje er flottest? Del meget gerne din kommentar med os i feltet herunder.