Mød Nike CR7 Mercurial 'Quinto Triunfo'

07.12.2017

Skrevet af Frederik

Han gjorde det! Cristiano Ronaldo er endnu en gang kåret til verdens bedste fodboldspiller og har vundet sin femte Ballon d’Or. For at fejre portugiseren har Nike lanceret CR7 Mercurial Quinto Triunfo, der er lige så gylden som Ronaldos spillestil.

Last year's success is today's expectations.

Dette citat har hængt på væggene i Unisport HQ i flere år, og ingen mand tager det mere seriøst end ham, der sagde det. Uanset hvor meget fans, haters og journalister prøver at gøre Messi til Ronaldos fjende, er Cristiano selv sin egen største rival. CR7's mentalitet og konstante sult efter at bliver endnu bedre kan kun sammenlignes med meget få atleter i historien, og den mentalitet har i aften givet Ronaldo endnu et Ballon d'Or-trofæ til samlingen.

2017 har uden tvivl været et bemærkelsesværdigt år for Cristiano Ronaldo, og herunder har især hans formidable præstationer i foråret spillet en stor rolle i, hvorfor CR7 endnu en gang er kåret som verdens bedste. For et par måneder siden vandt han endda også “FIFA The Best”, og mens vi ikke vil gå i detaljer med, hvilken titel der er vigtigst (fordi det er der ingen, der rigtig kan finde rundt i), vil vi i stedet fokusere på den lækre sag, som Nike har udgivet her til aften for at hylde verdens bedste fodboldspiller.

Der er samlet set produceret 1000 par på verdensbasis af Nike Mercurial CR7 Quinto Triunfo, og som du nok kan se på billederne ovenfor er støvlen noget helt for sig. Designet består af nogle iøjnefaldende farver, hvor sølv på dynamic fit collar fader til guld på overdelen og sålen af støvlen. De fem år, hvor Cristiano Ronaldo tidligere har vundet Ballon d'Or står skrevet i Nikes berømte Swoosh, hvilket er en beskeden, men alligevel stilet, detalje. På hælen kan du se støvlens navn “Quinto Triunfo”, ligesom det nummer af støvlerne, du har fået fat i.

Med så få par tilgængelige i hele verden skal du være klar på din computer, så snart støvlerne bliver udgivet. De kommer online hos Unisport, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få besked, så snart de dropper.

Skriv dig op til Nike Mercurial CR7 Quinto Triunfo lige her, og sikr dig dit par hos Unisport.