Liverpool har netop offentliggjort deres nye 3. trøje, som er lavet af amerikanske Warrior. Trøjen drager inspiration fra tidligere trøjer, og er et modigt valg af Merseyside-klubben. Se den nye 3. trøje her, og husk at giv din mening med under nyheden.

Sidste sæsons afslutning betød også afslutningen på Adidas og Liverpools mangeårige samarbejde. Liverpool skal fra den kommende sæson spille i dragter fra amerikanske Warrior, som er blevet nye materialesponsor i den traditionsrige, engelske klub.

Se hele den nye Liverpool-kollektion her - kun 499,- kr.

Både hjemme- og udebanetrøjen er blevet offentliggjort, og nu lancerer Liverpool og Warrior den nye 3. trøje, som Suarez, Gerrard, Bellamy og Carroll skal bruge hovedsageligt i Europa League samt udvalgte kampe i Premier League.

Trøjen har en base af mørk lilla med hvide ærmer samt en orange krave. Trøjens ærmer bærer et tribal mønster, som Warrior benytter til at vise den stålsathed og råstyrke, som de nye trøjer skal signalere.

Liverpools nye 3. uniform bærer inspiration fra de målmandsdragter, som David James benyttede i 1994/1995 og 1995/1996-sæsonerne - samt den målmandsdragt Pepe Reina spillede med i 2010/2011-sæsonen.

Skal du have den nye 3.trøje? Så kan du forudbestille den lige her - kun 499,- kr.

Reaktionerne blandt Liverpools fans har allerede været stærkt forskellige, men en ting er sikker: den nye 3. trøje er ude, og vil uden tvivl skabe delte meninger. Hvad synes du om trøjen, og tror du Liverpool kan spille sig til succes med den på? Giv os meget gerne din mening herunder.