Vi har fået Manchester Uniteds nye hjemmebanetrøje for 12/13 på lager og den kan du allerede nu bestille med originaltryk og originale Premier League-ærmemærker. Hvad siger du til "The Red Devils" nye trøje fra Nike?

Den engelske storklub gjorde sig bemærkede, da de lancerede deres nye hjemmebanetrøje, der for første gang i mange år ikke var ensfarvet. For i den kommende sæson skal Manchester United tørne ud på hjemmebane i en ternet trøje. Vanen tro er trøjen i den klassiske røde farve og ternet stammer fra Manchester, så det er måske ganske rammende.

De Røde Djævle har allerede været ude og gøre sig bemærkede på transfermarkedet, hvor de har forstærket sig med to unge lysende talenter. Den første United kunne præsentere var den japanske trequartista, Shinji Kagawa, der skiftede fra de tyske mestre Borussia Dortmund. Den teknisk dygtige playmaker er allerede blevet tildelt nr. 26 efter at have afvist den legendariske 7'er.

Trøjerne er allerede ved at blive leveret til de af jer, der har bestilt eller forudbestilt den hos os og nu er det også muligt at få originaltryk til alle spillerne. Du kan vælge Kagawa, Chicharito eller en helt tredje, ligesom du kan få dit eget navn på trøjen - det koster kun 150 kr. og det klares naturligvis med originaltryk af højeste kvalitet.

Skulle du ønske, at gøre den autentiske oplevelse komplet, kan du også få trykt de originale Premier League-ærmemærker på trøjen som de professionelle har det. Det koster blot 60 kr. at tilføje til din ordre.

Har du ikke fået bestilt din trøje endnu, kan du gøre det her - priserne starter ved blot 449,- og skulle du ønske tryk på trøjen, kan det klares for 150 kr.

Har du bestilt dit eksemplar endnu? Hvem skal du have på ryggen? Lad os høre hvad du har valgt og hvad du forventer af Manchester Uniteds nye stjerner i kommentarfeltet nedenunder.