Nike har netop løftet sløret for den kommende kampbold til den bedste, engelske række - Nike Maxim Premier League. Verdens om muligt bedste liga får dermed fint selskab af verdens måske bedste fodbold. Se med her og lad os høre hvad du synes om den nye bold.

Nike Maxim er stedfortræder for den ellers meget populære Seitiro-bold, vi så pryde græstæpperne i den forgangne sæson. I den kommende sæson skal Maxim derfor repræsentere ikke blot den engelske, men også den spanske og italienske liga. Sidstnævnte har vi allerede kigget på og begge bolde har faktisk allerede fået debut. Til Nikes The Chance konkurrencer i henholdsvis England og Italien har man benyttet sig af Maxim-bolden og den tager sig unægteligt rigtig godt ud på banen.

Maxim-bolden er lavet med udgangspunkt i den tidligere så populære Seitiro, hvilket betyder at Nike har videreført deres RaDaR-koncept, der gør bolden mere synlig og tillader spillerne reagere på et splitsekund. Boldens geometriske mønster samt synlige farver sørger for maksimal synlighed for både spillere og fans.

Samtidig er Maxim opbygget af fem lag, som hver især sørger for at give optimale førstegangsberøringer, konsistent kraftfordeling og et præcist og kraftfuldt svæv i luften.

Du kan naturligvis forudbestille dit eksemplar hos os med en forventet levering i slutningen af juli - kun 899 kr.

Nu har du set både Nike Maxim til Serie A og Premier League - hvilken af de to synes du bedst om? Hvilke forventninger har du til bolden? Deltag i debatten ved at dele din kommentar i boksen nedenunder.