Adidas er i gang med den helt store lanceringsrunde kort efter EMs afslutning, og det gælder også den nye Adizero. Tidligere så vi den nye Sort/Gul/Sølv i Skind - og støvlen kommer naturligvis også i mikrofiber Se den her.

Adizero har siden lanceringen været udgivet i både en mikrofiber- og skindudgave, således at der er noget til hver smag. Ønsker man tæt boldføling og ultralav vægt, er mikrofiberstøvlen svaret, men vil man gerne have den øgede komfort og elegante boldføling fra læder, er skindudgaven svaret.

Adizero har været populær til EM, hvor vi så EM-farven, Infrarød/Blå på spillere som Silva, Jordi Alba, Fabio Coentrao og Karim Benzema samt danske Lars Jacobsen og Simon Kjær.

Den nye farve af Adizero i mikrofiber holder den mere enkle stil end EM-udgaven, og vi synes den friske kombination af Sort/Gul/Sølv er en anelse rå og faktisk ser rigtig godt ud. Overdelen er lavet af ekstremt tyndt mikrofiber, som sikrer utroligt tæt boldkontakt.

Støvlen er bygget op om et Sprintweb, der er med til at øge stabilitet og komfort i støvlen. Således skabes der et skelet for den milimetertynde overdel, der ellers ikke vil være stærkt nok til at holde sig selv. Samtidig sørger Sprintweb for god støtte til din fod, så støvlen holder sig på plads og sidder komfortabelt.

Foruden Sprintweb introducerede Adidas samtidig deres miCoach-teknologi, der med en chip i sålen tracker dine data igennem de 90 minutter. Messi og de andre Adizero-spillere offentliggjorde i februar nogle af deres miCoach-stats, så hvis du vil se hvordan de præsterer på banen kan vi henvise til vores Facebook-side, hvor de bør være til at finde blandt vores billeder.

Støvlen er ligesom de forgangne farvevarianter, udstyret med Adidas' SprintFrame-teknologi med de triangulære knopper, frem for blades eller koniske knopper. Sålen er flere steder 1 mm tynd, og sørger derved for at vægten holdes helt i bund. Således vejer Adizero Sort/Gul/Sølv kun 188 gram - en virkelig respektabel vægt for så lækker en støvle.

Du kan allerede nu forudbestille støvlen, så du er klar til at iklæde dine fødder en elegant speedstøvle når den nye sæson går i gang igen.

Bestil de nye F50 Adizero Sort/Gul/Sølv her - Kun 1.329,-

Hvad syntes du om den nye farvevariant? Kunne det være en farve du ville finde på at spille i og hvad foretrækker ud af skind og mikrofiber? Lad os høre din mening i kommentarfeltet nedenunder.