Nike har netop løftet sløret for deres nye Maxim-bold, som skal bruges i hvad der af mange vil betegnes som de tre største ligaer i verden - den engelske, spanske og italienske liga. I dag kan vi løfte sløret for det første billede af den nye Serie A-bold, som de bedste italienske hold skal spille med næste sæson.

Nike Maxim tager over fra Seitiro som den officielle kampbold for den italienske Serie A, og bolden er allerede taget i brug i den italienske afdeling af The Chance, som afholdt de nationale finaler på Juventus Stadium d. 11. juli.

“Nike vil producere den officielle kampbold til os for den sjette sæson i træk,” sagde Maurizio Beretta, Serie A’s præsident, og fortsætter “i de sidste par år har spillere og trænere sat pris på Nike-boldenenes kvalitet, og vi er sikre på at Nike Maxim-bolden vil blive værdsat af både spillere og fans. Brugen af det italienske flags tre farver vil blive et godt tegn for fremtiden og understreger italiensk fodbolds tilbagevenden til den europæiske elite”.

Maxim-bolden er lavet med udgangspunkt i den tidligere så populære Seitiro, hvilket betyder at Nike har videreført deres RaDaR-koncept, der gør bolden mere synlig og tillader spillerne reagere på et splitsekund. Boldens geometriske mønster samt synlige farver sørger for maksimal synlighed for både spillere og fans.

Samtidig er Maxim opbygget af fem lag, som hver især sørger for at give optimale førstegangsberøringer, konsistent kraftfordeling og et præcist og kraftfuldt svæv i luften.

Du kan naturligvis forudbestille dit eksemplar hos os med en forventet levering i slutningen af juli - kun 899 kr.

Nu har du set den nye Maxim Serie A - og vi hører meget gerne din mening om den nye bold, som er lavet med samme mønster, vi også kommer til at se på Premier League- og La Liga-boldene. Synes du om den nye bolds udseende?