Nike har en stor samling af unge talenter på vej op, og mange af dem er for alvor ved at etablere sig på den store scene. Netop disse mange talenter har været basis for Nikes My Time Is Now-kampagne, som har kørt op til og under EM. Nu har Nike også lanceret en samling My Time Is Now t-shirts i Clash-farverne. Se de fede trøjer her - og husk at give din mening om dem til kende nederst i nyheden.

My Time Is Now handler om at gribe chancen og træde ind på scenen blandt de helt store stjerner i spillet. Kampagnen er møntet på de unge spillere, som både i Europa og i resten af verden for alvor er ved at etablere sig.

Disse store talenter er spillere som Neymar, Eden Hazard, Mario Götze, Mario Balotelli og Alex Oxlade-Chamberlain og Yann M'Vila, der alle har store potentialer. Alle spillerne er også at finde i Nikes EM Clash-kollektion, hvor hver af de fire støvlesiloer har hver sin farve.

Netop disse fire farver kan man finde på de nye My Time Is Now t-shirts, hvilket giver dem et fedt og levende farvespil mod den hvide grundfarve på trøjen. Trøjen er lavet af lækkert bomuld, og altså påtrykt det det skrå My Time Is Now-logo samt naturligvis Nike-swooshen i bunden.

Fordi trøjerne så glimrende matcher Clash-kollektionen af Nikes fodboldstøvler, kan du nu også vise farverne frem, selv når du ikke er på banen; synes du bedst om de klassiske dyder, så er sort et oplagt valg, og spiller du i Vapor Clash, kan du snuppe den hvid/røde t-shirt. Der er naturligvis frit valg på alle hylder, men tanken om mix and match er ganske morsom.

Du finder de nye My Time Is Now t-shirts her i fire forskellige varianter - kun 199,- pr. stk.

Hvad synes du om de nye t-shirts og Nikes My Time Is Now-koncept? Lad os meget gerne høre din mening samt eventuelt et bud på, hvem af Nikes talenter der bliver det næste helt store.